Pila electrica de manichiura si pedichiura GF-300 pentru incepatori si tehnicieni

Pila electrica de manichiura si pedichiura GF-300 pentru incepatori si tehnicieni
Freza electrica de manichiura si pedichiura GF-300 de la Global Fashion reprezinta solutia ideala pentru tratamentele de manichiura si pedichiura, avand o serie de avantaje care il fac un instrument indispensabil. Acest aparat se remarca prin puterea sa mare, permitand astfel efectuarea eficienta a diverse sarcini. Tehnicienii pot corecta forma si lungimea unghiilor cu usurinta si precizie, atat in cazul unghiilor cu gel, cat si a celor naturale. Aparatul nu se limiteaza doar la lucrul cu unghiile, ci trateaza eficient si probleme ale pielii precum asperitati, bataturi, calusuri si fisuri. Aceasta versatilitate permite tehnicienilor sa ofere un serviciu complet si profesional de ingrijire a mainilor si picioarelor.

Unitatea centrala este echipata cu picioare din cauciuc pentru a asigura o stabilitate adecvata pe suprafata mesei. Pe partea din spate exista doua butoane: unul pentru pornirea si oprirea alimentarii si celalalt pentru a comuta intre controlul manual si cel cu piciorul. Aparatul dispune, de asemenea, de o deschidere speciala pentru montarea comenzii cu piciorul.

Exista o fanta pe partea frontala pentru mandrina. Exista, de asemenea, un comutator de inversare pe panoul frontal care va permite sa rotiti butonul atat spre stanga, cat si spre dreapta. Acest comutator are trei pozitii: stanga, neutru (in aceasta pozitie, motorul este complet oprit) si dreapta. Exista, de asemenea, un afisaj pe panoul frontal care indica numarul de rotatii.

Mandrina este realizata dintr-o carcasa metalica durabila si este echipata cu un manson rotativ din plastic intr-o nuanta de roz. De asemenea, mandrina dispune de deschideri de ventilatie strategic plasate, prevazute cu un ventilator integrat, care asigura o evacuare eficienta a aerului.

Pila electrica GF-300 impresioneaza prin designul sau elegant si sofisticat, contribuind la crearea unei atmosfere profesionale in salon. Aspectul sau rafinat transmite o impresie placuta clientilor si adauga un plus de profesionalism intregului mediu de lucru al specialistului.


Continut pachet: unitatea centrala, mandrina, suport pentru mandrina, pedala, 6 x capete de freza, 6 x capete de slefuit cilindrici, suport bituri.


Caracteristici:

Zona corporala compatibila: unghii

Putere: 65 W

Viteza (rotatii pe minut): 35000 RPM

Tensiune de alimentare: 220-230 V

Frecventa: 50 Hz

Display digital

Alimentare: la retea

Culoare: roz, alb

 
Data: 14.06.2023 10:15 Vizualizări: 72