Set of makeup brushes 5 pcs, Megaga

Codul produsului: 11796
Soldul stocului: nu avem în stoc
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 18.00
Lăţimea 6.50
Înălțimea 5.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Make-up-ul face parte din ritualul de frumusețe a multor femei de-a lungul timpului, iar pensulele de make-up reprezintă o unealtă indispensabilă în realizarea acestui proces. Un nou set de pensule de make-up 5 în 1 de la Megaga este o achiziție benefică pentru orice doamnă sau domnișoară care își dorește un machiaj perfect. 

Setul de pensule conține 5 bucăți de pensule realizate din peri de calitate superioară, care nu lasă fire sau urme în procesul de aplicare a produselor. Fiecare pensulă a fost proiectată și testată de către specialiștii în make-up pentru a se asigura că are o funcționalitate optimă și că face față tuturor cerințelor de machiaj.

În setul Megaga veți găsi o pensulă pentru fondul de ten, o pensulă pentru aplicarea machiajului de ochi, o pensulă pentru pudra compactă, o pensulă pentru conturare și o pensulă pentru aplicarea rujului. Fiecare pensulă are mânere ergonomice, fabricate din lemn solid, care permit o utilizare confortabilă și precisă.

Fie că sunteți un specialist în make-up sau începător, acest set de pensule Megaga vă va face munca mult mai ușoară și vă va ajuta să vă creați un machiaj perfect. În plus, pensulele de make-up Megaga pot fi utilizate atât pentru produse lichide, cât și pentru cele solide, iar după utilizare pot fi curățate ușor cu apă caldă și săpun delicat.

În concluzie, setul de pensule Megaga reprezintă o achiziție foarte bună pentru oricine dorește să-și îmbunătățească procesul de machiaj și să-și creeze un look profesional. Cu acest set de pensule, veți obține o precizie și un finisaj perfect, care să vă facă să străluciți în orice ocazie.