Pensule pentru make-up, Global Fashion, set (24 buc), silver

Codul produsului: 11780
Soldul stocului: mult
105 lei
84 lei
-20%
21 €
22,05 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 49
Dimensiunile
Lungimea 23.00
Lăţimea 13.50
Înălțimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Daca esti o persoana pasionata de machiaj, cu siguranta stii ca pensulele sunt cele mai importante instrumente atunci cand vine vorba de crearea unui look perfect. Alegerea unei pensule adecvate pentru fiecare tip de produs este cruciala pentru a obtine un machiaj impecabil. Si nu orice pensula, ci una de calitate, care sa reziste in timp si sa iti ofere impresia ca te afli intr-un salon de infrumusetare.

Global Fashion a lansat recent un set de pensule pentru make-up, care va face fericita orice femeie care isi doreste sa arate impecabil in fiecare zi. Setul este alcatuit din 24 de pensule, fiecare dintre ele avand rolul sau bine definit in crearea unui look perfect.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix de par de capră și sintetic, astfel incat sa nu fie prea aspre sau prea moi, si au un maner argintiu foarte elegant si usor de manevrat. Cu aceste pensule vei putea aplica machiajul cu usurinta si precisie, obtinand un aspect natural si frumos.

In setul Global Fashion veti gasi urmatoarele tipuri de pensule: pensula pentru baza de machiaj, pensula pentru fard de obraz, pensula pentru pudra, pensula pentru conturarea nasului, pensula pentru blending, pensula pentru aplicarea fardului de ochi, pensula pentru tus, pensula pentru machiajul sprancenelor, si multe altele.

De asemenea, un mare avantaj al setului este ca vine intr-un sac de transport foarte practic, astfel incat sa puteti sa il luati cu dumneavoastra oriunde mergeti. Seturile de pensule sunt investitii esentiale pentru fetele care isi doresc sa aiba un machiaj perfect, asadar nu conteaza ca esti incepatoare sau avansata, aceste pensule sunt facute sa te ajute sa arati impecabil in orice moment.