Pensule pentru make-up, Global Fashion, set (18 buc), silver

Codul produsului: 11777
Soldul stocului: mult
84 lei
67,20 lei
-20%
16,80 €
17,64 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Dimensiunile
Lungimea 13.00
Lăţimea 23.00
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pentru orice femeie care se respectă și dorește să arate minunat, pensulele pentru make-up sunt esențiale în trusa de machiaj. 

Astfel, setul de pensule pentru make-up Global Fashion este o alegere excelentă pentru femeile care apreciază o calitate superioară a produselor de înfrumusețare. Acest set este compus din 18 pensule, fiecare cu un scop specific, astfel încât să vă puteți bucura de un machiaj perfect în orice moment. 

Pensulele sunt realizate din fire sintetice, premium, care nu își pierd forma și nu cad atunci când le folosiți. Mânerul din aluminiu este rezistent și confortabil în mână, astfel încât să vă puteți machia cu ușurință, fără să obosiți prea repede. Designul pensulelor este elegant, fiind de culoare argintie, ce se va potrivi perfect în trusa dumneavoastră de make-up. 

Fiecare pensulă din acest set este concepută să îndeplinească o anumită sarcină, precum conturarea sprâncenelor, aplicarea ombrei pe pleoape, fondul de ten sau iluminatorul. În plus, acest set poate fi utilizat atât pentru produsele de machiaj lichide, cât și pentru cele în pudră. 

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui set de pensule pentru make-up de înaltă calitate, care să vă ajute să realizați un machiaj spectaculos, setul Global Fashion este o alegere excelentă. Designul elegant, calitatea superioară și varietatea de pensule vor face din crearea machiajului perfect o experiență ușoară și relaxantă.