Pensule pentru make-up, Global Fashion, set (18 buc), gold

Codul produsului: 11778
Soldul stocului: mult
84 lei
67,20 lei
-20%
16,80 €
17,64 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 23
Dimensiunile
Lungimea 13.00
Lăţimea 23.00
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Industria frumuseții a cunoscut o creștere imensă în ultimii ani, iar o componentă integrală a acesteia este setul de pensule pentru make-up. Îmbunătățirea gamei de produse de machiaj a însemnat, de asemenea, că este nevoie de mai multe pensule diferite pentru diferitele scopuri. În acest context, pensulele pentru make-up sunt esențiale pentru un machiaj impecabil.

Un set excelent de pensule pentru make-up este disponibil de la Global Fashion și conține 18 pensule de înaltă calitate și design modern. Pensulele sunt confecționate din fibre sintetice de înaltă calitate, astfel încât să se simtă catifelat și neted la atingere. Acestea sunt de asemenea ideale pentru persoanele cu pielea sensibilă și nu crează iritații. Pensulele sunt disponibile într-un format comod, astfel încât să fie ușor de utilizat și transportat oriunde.

Accesorii disponibile în setul de pensule sunt pansamente pentru pensule și o geantă de călătorie elegantă. Acest set este unul dintre cele mai căutate produse de machiaj de pe piața, fiind iubit și recomandat de către specialiști în domeniul machiajului.

Setul de pensule Global Fashion este disponibil într-un finisaj auriu atrăgător ce întreține un aspect elegant și luxos. Designul este modern, dar și practic, permitând utilizatorului să utilizeze fiecare pensulă cu precizie și să creeze un aspect ireproșabil. În plus, pensulele de înaltă calitate sunt rezistente la uzură și garantează o durată mare de utilizare.

În concluzie, setul de pensule pentru make-up de la Global Fashion este o investiție excelente pentru oricine care dorește să-și dezvolte abilitățile de machiaj și să atingă un aspect impecabil. Cu aceste pensule de înaltă calitate, utilizatorul are garanția că va atinge un machiaj precis și spectaculos, la fiecare aplicare. Pentru pasionații de machiaj, acest set este o alegere excelentă pentru a întreține un look fermecător și rafinat.