Pensule pentru make-up, Global Fashion, set (24 buc), black

Codul produsului: 11782
Soldul stocului: mult
105 lei
84 lei
-20%
21 €
22,05 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 12
Dimensiunile
Lungimea 15.00
Lăţimea 23.00
Înălțimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pentru a te bucura de un machiaj perfect, este important să investești în pensule de calitate pentru make-up. Pentru a îndeplini această nevoie, Global Fashion a lansat Setul de Pensule pentru Make-up, format din 24 de bucăți, dispuse într-o cutie eleganta de culoare neagră.

Aceste pensule sunt realizate din păr natural și sintetic de înaltă calitate, iar mânerul este confecționat din lemn, fiind confortabil și ușor de manevrat. Setul conține pensule pentru fiecare tip de machiaj, precum: pensula pentru conturul ochilor, pensula pentru fondul de ten, pensula pentru pudra, pensula pentru blush, pensula pentru fardul de pleoape și multe altele.

Mediul de stocare este o cutie elegantă și compactă, astfel îți poți lua întreg setul oriunde te duci și îl poți folosi în acele momente în care ai nevoie de un machiaj rapid și simplu. 

Cu ajutorul pensulelor Global Fashion, vei putea obține un machiaj perfect, care îți va evidenția punctele forte și vei atrage priviri admirative. Seturile de pensule pentru make-up sunt ideale pentru cadou, fiind perfecte atât pentru profesioniști în acest domeniu, cât și pentru cei care încearcă să se perfecționeze în arta machiajului.

În concluzie, setul de pensule pentru make-up Global Fashion este alegerea perfectă pentru a-ți completa trusa de machiaj și pentru a-ți obține un look perfect, în orice moment al zilei.