Pensule pentru make-up, Global Fashion, set (18 buc), black

Codul produsului: 11779
Soldul stocului: mult
84 lei
16,80 €
17,64 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 52
Dimensiunile
Lungimea 13.00
Lăţimea 23.00
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pentru fiecare femeie pasionată de machiaj, pensulele reprezintă instrumentele esențiale pentru obținerea unui make-up perfect. În ceea ce privește achiziționarea de pensule profesionale, Global Fashion se numără printre cele mai cunoscute branduri.

Setul de 18 pensule pentru make-up Global Fashion, disponibil în nuanța black, este cel mai recent produs lansat de către acest brand. Fiecare pensulă este creată pentru a îndeplini anumite sarcini în ceea ce privește aplicarea machiajului, de la aplicarea fondului de ten, a fardului de obraz, a fardului de ochi sau a rujului.

Cu toate acestea, ceea ce diferențiază setul de pensule pentru make-up Global Fashion de alte produse este calitatea și durabilitatea pensulelor. Fiecare pensulă este realizată din fibre sintetice de înaltă calitate, asigurând o aplicare ușoară și uniformă a produselor de machiaj.

Setul de pensule pentru make-up Global Fashion vine într-o geantă neagră menită să asigure protecția pensulelor, precum și un spațiu de depozitare care le permite să fie păstrate curate și organizate.

În concluzie, setul de 18 pensule pentru make-up Global Fashion este o achiziție investiție pentru orice femeie pasionată de machiaj. Fiind realizate din materiale de înaltă calitate și asigurând o aplicare ușoară și uniformă, aceste pensule vor face ca fiecare make-up să fie reușit.