Pensule pentru make-up, Global Fashion, set (24 buc), gold

Codul produsului: 11781
Soldul stocului: mult
105 lei
84 lei
-20%
21 €
22,05 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 7
Dimensiunile
Lungimea 15.00
Lăţimea 23.00
Înălțimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În lumea frumuseții și a make-up-ului, pensulele sunt un element indispensabil. Alegerea unei pensule de calitate poate face toată diferența în aplicarea machiajului și în obținerea unui aspect perfect.

Global Fashion, un brand de renume în domeniul produselor de make-up, a lansat un set de pensule de 24 de bucăți, de culoare aurie și de o calitate superioară. Acest set este perfect pentru profesioniști, dar și pentru începători care caută să obțină un machiaj impecabil.

Fiecare pensulă este realizată cu o mână de lemn, pentru a permite o prindere confortabilă și ușoară. Setul include pensule de diferite dimensiuni și forme, astfel încât să poți obține orice efect dorești, de la un machiaj natural până la unul intens și sofisticat.

Cele 24 de pensule sunt împărțite în trei categorii principale: pensule pentru fundație și corecție, pensule pentru ochi și pensule pentru buze. Pensulele pentru fundație și corecție sunt realizate din peri sintetici, care permit o aplicare uniformă și precisă a produselor lichide sau cremoase. Pensulele pentru ochi sunt, de asemenea, fabricate cu peri sintetici, iar cele pentru buze sunt realizate cu peri naturali, pentru a oferi o aplicare ușoară și delicată.

Setul de pensule Global Fashion este o investiție excelentă pentru oricine dorește să obțină un machiaj de calitate. Pensulele sunt durabile și ușor de curățat, ceea ce le face ideale pentru utilizarea pe termen lung. De asemenea, setul vine cu propriul său recipient de depozitare, astfel încât să poți avea toate pensulele organizate și la îndemână.

În concluzie, setul de pensule Global Fashion de 24 de bucăți este o alegere excelentă pentru oricine caută să obțină un machiaj impecabil. Calitatea superioară a acestor pensule, designul elegant și practicul recipient de depozitare fac din acest set un accesoriu de make-up pe care cu siguranță îl vei iubi.