Set de perii Jianjun 5 buc.

Codul produsului: 10477
Soldul stocului: nu avem în stoc
36 ron
32,40 ron
-10%
7,23 €
7,76 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 213
Dimensiunile
Lungimea 19.00
Lăţimea 10.00
Înălțimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă ești o pasionată de make-up sau pur și simplu îți place să ai un machiaj impecabil pentru orice ocazie, atunci un set de perii bune nu poate lipsi din trusa ta de machiaj. Îți prezentăm astăzi un set de perii Jianjun 5 bucăți care promite să îți fie un aliat de nădejde în obținerea unui machiaj perfect.

Acest set de perii conține 5 bucăți, fiecare cu rolul său bine stabilit, astfel încât să poți aplica fără probleme orice tip de machiaj. Cele 5 perii incluse sunt: o perie pentru pudră, o perie pentru fardul de obraz, o perie angulată pentru conturarea ochilor, o perie pentru blending și o perie pentru aplicarea fardului de pleoape.

Toate acestea sunt realizate din păr sintetic de calitate superioară, astfel încât să poți avea încredere că perii tăi nu vor afecta pielea delicată a feței tale. Folosirea perilor sintetici are avantajul că nu se absoarb prea mult produs, astfel încât machiajul tău va arăta întotdeauna impecabil.

De asemenea, mânerele perilor sunt confecționate din lemn și sunt foarte confortabile la atingere, ceea ce face utilizarea lor mult mai ușoară și mai plăcută. Mânerele au și o formă ergonomică, astfel încât să poți manevra perii cu ușurință și să obții o aplicare precisă a machiajului.

Acest set de perii Jianjun 5 bucăți este un must-have pentru orice femeie care își dorește să obțină un machiaj perfect. În plus, ambalajul transparent în care vin perii îi face și un cadou perfect pentru prietenele tale care sunt pasionate de make-up. Deci, nu mai sta pe gânduri și adaugă acest set de perii în colecția ta de machiaj.