Gel Polish Thermo Global Fashion 23, 10 ml

Codul produsului: 3562
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 ron
8,10 ron
-10%
1,81 €
1,94 $
4 cumpărat
4 cumpărat
Specificaţii
Numărul de produse î ntr-o cutie 8
Numărul raftului de depozitare В31
Numărul culorii 23
Dimensiunile
Lungimea 3.50 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 7.00 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

THERMO GEL POLISH
Oja semipermanentă termică este o ojă care își poate schimba culoarea în funcție de temperatura ambientală și de căldura mâinilor tale. Rezultatul este un gradient frumos și neted.

Ojele semipermanente sunt trifazice, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o bază și de un top pentru a crea un strat de finisare de lungă durată cu ele.
Necesită aceeași pregătire ca și o ojă semipermanentă obișnuită
Se aplică în 2-3 straturi cu polimerizare intermediară timp de 60-120 de secunde.
Unghiile fragile necesită întărire cu o bază/top.
La aplicarea stratul de finisare trebuie să sigilați marginile unghiei
Se recomandă în special clientelor în sezonul rece, când efectul se manifestă mai clar


SUBTILITĂȚILE MUNCII:
1
AVANTAJE:
oja semipermanentă este pigmentată, 2 straturi subțiri sunt suficiente
culoarea nu este monotonă, se schimbă constant în funcție de temperatură

se pot realiza modele frumoase,
este ușor de aplicat

nu face dungi atunci când este aplicat

nu are miros înțepător

polimerizare rapidă

auto-nivelare
5
3
4
2
ml.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01

Product code: LG 02-23

Gel Polish thermo from Global Fashion in Moldova. Incredible property of thermo gel Polish is that the ambient temperature will now be able to affect the color of your manicure! Your nail Polish will have its own mood, and it will help you to always look different! Combining the product quality of the brand Global Fashion and extraordinary effect of thermo gel Polish, you'll always look irresistible!

Thermo coating Global Fashion will give you a flawless manicured nails with lasting mirror-like Shine for a stunning stylish look!

Buy thermo gel Polish, you can online store with free shipping.

Гель-лак Термо Global Fashion 23, 10 мл este un produs inovator pentru unghii, care schimbă culoarea în funcție de temperatura corpului. Acesta este unghiile o idee îndrăzneață și amuzantă, pe care o poți încerca acasă sau la salonul de manichiură. În acest articol, vom discuta mai multe despre acest produs și despre cum poate fi utilizat pentru a obține un manichiură perfectă.

Pentru început, să aruncăm o privire la modul în care funcționează гель-лак Термо Global Fashion 23, 10 мл. Când temperatura corpului crește, culorile gelului termo se schimbă, trecând de la o nuanță mai rece la una mai caldă, oferind un efect cu adevărat unic. Această caracteristică îl face să fie un produs foarte distractiv, cu care poți să te joci în funcție de elementele din mediul înconjurător sau de temperatura corpului.

Pentru a folosi гель-лак Термо Global Fashion 23, 10 мл, ai nevoie de o bază de unghii, de o lampă UV sau LED, de un lac termo de unghii și de un top coat. Aplică baza de unghii și usuc-o sub lampă. Apoi, aplică stratul de lac termo de unghii, asigurându-te că acoperi întreaga zona a unghiei. Acesta se va schimba treptat în funcție de temperatura corpului. În acest moment, recomandăm să alegi parțile care reacționează bine la temperatura corpului, astfel încât să obți o manichiură reușită. După ce lacul s-a uscat, aplică un strat de top coat și usucă-l sub lampă. Et voilà! Ai o manichiură termo interesantă și unică!

Pentru a îți menține manichiura termo în stare bună, întotdeauna aplică un strat de top coat regulat, evitând astfel zgârierea sau deteriorarea gelului termo. De asemenea, poți să îți explorezi creativitatea adăugând alte nuanțe și ornamente pentru a-ți obține stilul personalizat.

Гель-лак Термо Global Fashion 23, 10 мл reprezintă o alternativă interesantă și originală pentru ojele de unghii tradiționale și va adăuga cu siguranță un strop de distracție și inovație în experiența ta de manichiură. Experimentează încă de astăzi și descoperă cum temperatura corpului poate schimba întreaga ta manichiură!