Oja semipermanenta Thermo, Global Fashion 8ml, 15

Codul produsului: 11881
Soldul stocului: nu avem în stoc
(5)
31 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 1
Numărul de produse î ntr-o cutie 24
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 15
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-11 06:37:09
5

THERMO GEL POLISH
Oja semipermanentă termică este o ojă care își poate schimba culoarea în funcție de temperatura ambientală și de căldura mâinilor tale. Rezultatul este un gradient frumos și neted.

Ojele semipermanente sunt trifazice, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o bază și de un top pentru a crea un strat de finisare de lungă durată cu ele.
Necesită aceeași pregătire ca și o ojă semipermanentă obișnuită
Se aplică în 2-3 straturi cu polimerizare intermediară timp de 60-120 de secunde.
Unghiile fragile necesită întărire cu o bază/top.
La aplicarea stratul de finisare trebuie să sigilați marginile unghiei
Se recomandă în special clientelor în sezonul rece, când efectul se manifestă mai clar


SUBTILITĂȚILE MUNCII:
1
AVANTAJE:
oja semipermanentă este pigmentată, 2 straturi subțiri sunt suficiente
culoarea nu este monotonă, se schimbă constant în funcție de temperatură

se pot realiza modele frumoase,
este ușor de aplicat

nu face dungi atunci când este aplicat

nu are miros înțepător

polimerizare rapidă

auto-nivelare
5
3
4
2
ml.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01
Гель лак термо от Global Fashion 15, 8 мл este o ojă semipermanentă cu un efect termic uimitor ce permite o schimbare de culoare în funcție de temperatura corpului sau a mediului înconjurător. Acest tip de ojă semipermanentă a devenit foarte popular în ultima vreme pentru că oferă un aspect modern și inovativ.

Producătorul a creat un produs cu o formula specială, care permite un efect termic durabil și rezistent la factori externi. În plus, oja semipermanentă de la Global Fashion oferă o acoperire bună și o aderență puternică la unghie, ceea ce face ca manichiura să dureze mai mult timp.

Ojă semipermanentă cu efect termic este disponibilă într-o gamă largă de culori, de la culori pastelate până la tonuri mai intense. Aceasta este o alegere perfectă pentru femeile care doresc să-și personalizeze manichiura și să adauge o notă de originalitate.

Este important să știm că pentru a obține efectul termic, avem nevoie de o sursă de căldură. Acest lucru se poate realiza prin simpla plasare a unghiilor în apă caldă sau prin contact cu băuturi calde sau cu mâinile calde. Prin urmare, schimbarea de culoare a manichiurii este garantată atunci când de exemplu mâinile sunt încălzite.

În general, ojă semipermanentă cu efect termic este o opțiune interesantă și inovativă pentru oamenii care doresc să-și personalizeze manichiura. Global Fashion 15, 8 мл este un produs de calitate, iar efectul termic îl face să se evidențieze față de alte tipuri de ojă semipermanentă.