Oja semipermanenta Thermo, Global Fashion 8ml, 05

Codul produsului: 11871
Soldul stocului: nu avem în stoc
(5)
88 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 18
Numărul de produse î ntr-o cutie 24
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 05
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-15 16:03:55
5

Este o opțiune cool pentru vremea rece. O culoare, apoi alta, apoi un gradient🔥 se ține bine. Iau aceste lacuri de mult timp. Vă mulțumesc.

GlobalFashion

Bună ziua, ne bucurăm sincer că sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Aruncați, de asemenea, o privire la alte articole din gama noastră largă, făcând clic pe logo-ul magazinului Global Fashion. Ne vom bucura să vă vedem din nou printre clienții mărcii noastre! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2023-09-27 17:37:04
4

2023-05-17 03:20:58
5

Se aplică bine, își schimbă frumos culoarea

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

THERMO GEL POLISH
Oja semipermanentă termică este o ojă care își poate schimba culoarea în funcție de temperatura ambientală și de căldura mâinilor tale. Rezultatul este un gradient frumos și neted.

Ojele semipermanente sunt trifazice, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o bază și de un top pentru a crea un strat de finisare de lungă durată cu ele.
Necesită aceeași pregătire ca și o ojă semipermanentă obișnuită
Se aplică în 2-3 straturi cu polimerizare intermediară timp de 60-120 de secunde.
Unghiile fragile necesită întărire cu o bază/top.
La aplicarea stratul de finisare trebuie să sigilați marginile unghiei
Se recomandă în special clientelor în sezonul rece, când efectul se manifestă mai clar


SUBTILITĂȚILE MUNCII:
1
AVANTAJE:
oja semipermanentă este pigmentată, 2 straturi subțiri sunt suficiente
culoarea nu este monotonă, se schimbă constant în funcție de temperatură

se pot realiza modele frumoase,
este ușor de aplicat

nu face dungi atunci când este aplicat

nu are miros înțepător

polimerizare rapidă

auto-nivelare
5
3
4
2
ml.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01
Гель лак термо от Global Fashion 05, 8 мл este un produs foarte popular în rândul femeilor care își doresc manichiura perfectă, rezistentă și de lungă durată. Aceasta este o ojă semipermanentă care se aplică în același mod ca și oja obișnuită, dar are avantajul că poate dura până la trei săptămâni pe unghii.

Unul dintre aspectele interesante ale acestui produs este că este un gel termic, ceea ce înseamnă că schimbă culoarea în funcție de temperatura corpului. După ce se aplică, oja se va schimba de la o culoare mai deschisă la una mai închisă, în funcție de cât de cald este corpul.

O altă caracteristică interesantă a acestui produs este faptul că se usucă foarte repede sub lampa de unghii LED sau UV. Acesta este un alt motiv pentru care este preferată în fața unghiilor tradiționale.

Extinderea unghiilor poate fi, de asemenea, o opțiune de care mulți oameni beneficiază, mai ales dacă au probleme cu unghiile fragile sau dacă doresc mai multă lungime. Acest procedeu implică adăugarea de unghii artificiale la unghiile naturale și poate fi realizat în mai multe moduri, inclusiv cu ajutorul gelului, tipului acrilic sau cu unghiile din fibre de sticlă.

În general, oja semipermanentă și extinderea unghiilor sunt două opțiuni populare pentru femei care își doresc un look impecabil și durabil în ceea ce privește manichiura. Iar produse precum Гель лак термо от Global Fashion 05, 8 мл, oferă o gamă largă de opțiuni pentru a satisface diferitele preferințe și necesități ale fiecărei persoane.