Oja semipermanenta Thermo, Global Fashion 8ml, 13

Codul produsului: 11879
Soldul stocului: nu avem în stoc
(5)
29 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 35
Numărul de produse î ntr-o cutie 24
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 13
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-17 07:08:37
5

Prima fotografie este apă caldă, iar a doua fotografie este apă rece. Lacul este rece

GlobalFashion

Bună ziua, vă mulțumim pentru recenzia dvs., suntem foarte bucuroși că sunteți mulțumit de achiziția dvs. Vă recomandăm să încercați NOUL nostru produs - Baza de camuflaj Opal shimmer, articolul 174190161. Ne vom bucura să vă vedem din nou printre clienții noștri! Cu respect, echipa Global Fashion.

THERMO GEL POLISH
Oja semipermanentă termică este o ojă care își poate schimba culoarea în funcție de temperatura ambientală și de căldura mâinilor tale. Rezultatul este un gradient frumos și neted.

Ojele semipermanente sunt trifazice, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o bază și de un top pentru a crea un strat de finisare de lungă durată cu ele.
Necesită aceeași pregătire ca și o ojă semipermanentă obișnuită
Se aplică în 2-3 straturi cu polimerizare intermediară timp de 60-120 de secunde.
Unghiile fragile necesită întărire cu o bază/top.
La aplicarea stratul de finisare trebuie să sigilați marginile unghiei
Se recomandă în special clientelor în sezonul rece, când efectul se manifestă mai clar


SUBTILITĂȚILE MUNCII:
1
AVANTAJE:
oja semipermanentă este pigmentată, 2 straturi subțiri sunt suficiente
culoarea nu este monotonă, se schimbă constant în funcție de temperatură

se pot realiza modele frumoase,
este ușor de aplicat

nu face dungi atunci când este aplicat

nu are miros înțepător

polimerizare rapidă

auto-nivelare
5
3
4
2
ml.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01
Гель лак термо от Global Fashion 13, 8 мл este un produs inovator în materie de îngrijire a unghiilor. Acesta este o ojă semipermanentă ce se aplică ca o ojă clasică, însă are o proprietate aparte. Culorea sa se schimbă în funcție de temperatura corpului și a mediului înconjurător.

Această ojă semipermanentă poate fi folosită atât pentru unghii naturale, cât și pentru unghii false sau construite în gel sau acril. Se aplică ca orice alt tip de ojă semipermanentă și se usucă sub lampa UV sau LED.

Avantajul principal al gelului lac terma este acela că oferă unghiilor tale o culoare originală și deosebită, schimbându-se dintr-o nuanță în alta în funcție de temperatură. Astfel, ai mereu unghii perfecte și la modă fără să fii nevoită să schimbi des culoare.

Global Fashion este un brand recunoscut la nivel mondial pentru produsele sale revolutionare de îngrijire a unghiilor. Гель лак термо от Global Fashion 13, 8 мл este unul dintre cele mai bune produse pe care le oferă acest brand. Este disponibil într-o gamă largă de culori și se potrivește oricărei persoane care își dorește unghiile frumoase și menținute pentru mai mult timp.

Pe lângă proprietatea sa termochimică, acest gel lac oferă și rezistență, strălucire și putere unghiilor tale. În plus, se poate îndepărta ușor cu ajutorul dissolver-ului special pentru oje semipermanente.

În concluzie, Гель лак термо от Global Fashion 13, 8 мл este un produs de calitate superioară, inovator și util pentru toate femeile care doresc să își mențină unghiile sănătoase și frumoase, încântându-se astfel cu o culoare nouă și surprinzătoare în fiecare zi!