Oja semipermanenta Thermo, Global Fashion 8ml, 08

Codul produsului: 11874
Soldul stocului: nu avem în stoc
39 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 26
Numărul de produse î ntr-o cutie 24
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 08
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

THERMO GEL POLISH
Oja semipermanentă termică este o ojă care își poate schimba culoarea în funcție de temperatura ambientală și de căldura mâinilor tale. Rezultatul este un gradient frumos și neted.

Ojele semipermanente sunt trifazice, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o bază și de un top pentru a crea un strat de finisare de lungă durată cu ele.
Necesită aceeași pregătire ca și o ojă semipermanentă obișnuită
Se aplică în 2-3 straturi cu polimerizare intermediară timp de 60-120 de secunde.
Unghiile fragile necesită întărire cu o bază/top.
La aplicarea stratul de finisare trebuie să sigilați marginile unghiei
Se recomandă în special clientelor în sezonul rece, când efectul se manifestă mai clar


SUBTILITĂȚILE MUNCII:
1
AVANTAJE:
oja semipermanentă este pigmentată, 2 straturi subțiri sunt suficiente
culoarea nu este monotonă, se schimbă constant în funcție de temperatură

se pot realiza modele frumoase,
este ușor de aplicat

nu face dungi atunci când este aplicat

nu are miros înțepător

polimerizare rapidă

auto-nivelare
5
3
4
2
ml.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01
Pentru multe femei, unghiile frumoase și îngrijite sunt o parte importantă din aspectul lor general. În ultimii ani, ojele semipermanente au revoluționat lumea manichiurii, oferind o soluție durabilă și frumoasă pentru unghiile noastre. Global Fashion a lansat recent un nou produs - гель лак термо - care promite să fie încă o inovație majoră în lumea manichiurii.

Așa cum sugerează și numele, acesta este un gel lac de unghii care se schimbă de culoare în funcție de temperatura corpului. Cu alte cuvinte, unghiile tale vor arăta diferit în funcție de cât de cald sau rece este corpul tău. Această ojă semipermanentă oferă un efect uimitor și ușor de realizat, care va impresiona și cei mai pretențioși dintre clienți.

Гель лак термо de la Global Fashion este disponibil într-o gamă largă de culori, inclusiv un roșu intens, un violet vibrant și un mov frumos, toate cu această caracteristică unică de a se schimba în funcție de temperatura corpului. De asemenea, produsul este ambalat într-un recipient mic, de 8 ml, astfel încât îl poți lua cu tine oriunde mergi și îl poți folosi ori de câte ori ai nevoie de unghiile frumoase și durabile.

Ojă semipermanentă термо de la Global Fashion este ușor de aplicat, iar nu necesită prea mult timp și experiență pentru a obține un efect uimitor. Este un produs perfect pentru femeile care sunt mereu în mișcare și care nu au timpul necesar pentru a vizita salonul de manichiură în mod regulat. Cu acest produs simplu și eficient, poți obține acasă unghiile frumoase, într-o fraciune din timp și costul unei vizite la salon.

În concluzie, гель лак термо de la Global Fashion este un produs fantastit pentru femeile care doresc să aibă un efect uimitor și unic pentru manichiura lor. Disponibil în culori vibrante, ușor de aplicat și rezistent la uzură, această ojă semipermanentă este alegerea perfectă pentru femeile moderne și active.