Gel Polish Thermo Global Fashion 34, 10 ml

Codul produsului: 3525
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 ron
5,40 ron
-10%
1,21 €
1,29 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 4
Numărul de produse î ntr-o cutie 8
Numărul raftului de depozitare В21 B31 B41
Numărul culorii 34
Dimensiunile
Lungimea 3.50 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 7.00 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

THERMO GEL POLISH
Oja semipermanentă termică este o ojă care își poate schimba culoarea în funcție de temperatura ambientală și de căldura mâinilor tale. Rezultatul este un gradient frumos și neted.

Ojele semipermanente sunt trifazice, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o bază și de un top pentru a crea un strat de finisare de lungă durată cu ele.
Necesită aceeași pregătire ca și o ojă semipermanentă obișnuită
Se aplică în 2-3 straturi cu polimerizare intermediară timp de 60-120 de secunde.
Unghiile fragile necesită întărire cu o bază/top.
La aplicarea stratul de finisare trebuie să sigilați marginile unghiei
Se recomandă în special clientelor în sezonul rece, când efectul se manifestă mai clar


SUBTILITĂȚILE MUNCII:
1
AVANTAJE:
oja semipermanentă este pigmentată, 2 straturi subțiri sunt suficiente
culoarea nu este monotonă, se schimbă constant în funcție de temperatură

se pot realiza modele frumoase,
este ușor de aplicat

nu face dungi atunci când este aplicat

nu are miros înțepător

polimerizare rapidă

auto-nivelare
5
3
4
2
ml.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01

Description:

Thermo gel polish from Global Fashion is endowed with an incomparable «zest». The secret is that the ambient temperature can influence the color of the manicure. Due to this, the manicure will look perfect. The Global Fashion thermo gel polish will give your nails well-groomed with a long-lasting mirror shine. Combining the quality of Global Fashion brand products and the unique effect of thermo gel polish, you will always look stunning! Volume: 10

You can buy Thermo Global Fashion gel polish on our website.


Unghii frumoase si bine ingrijite sunt cartea de vizita a oricarei femei. Pentru a avea unghii stralucitoare si perfecte, femeile folosesc oje semipermanente si geluri de unghii. Printre acestea, oja semipermanenta Global Fashion 34 este un produs inovator, care a castigat popularitatea femeilor din intreaga lume.

Oja semipermanenta Global Fashion 34 este un gel-lac cu efect termic de 10 ml, care o transforma intr-un produs unic si inovator pe piata. Momentul in care unghia intra in contact cu caldura si frigul, oja semipermanenta schimba nuanta si devine o idee mai inchisa sau mai deschisa.

Aceasta oja semipermanenta este rezistenta, datorita formulei sale speciale care mentine unghia intreaga si stralucitoare timp de cateva saptamani. Cu aceasta oja semipermanenta, nu mai trebuie sa iti faci griji despre deteriorarea unghiilor, pentru ca rezistenta acesteia va tine in loc zgarieturile si ciobiturile.

Esteticienele si femeile care folosesc frecvent oja semipermanenta Global Fashion 34 sunt multi-multumite de culorile sale vibrante si stralucitoare. Aceasta oja semipermanenta este disponibila in diferite nuante, astfel incat fiecare femeie poate alege exact culoarea care ii place.

Pentru a aplica aceasta oja semipermanenta, ai nevoie doar de un strat subtire si uniform, pe unghia curata si degresata de lacurile si uleiurile pentru hidratarea cuticulei. Inainte de aplicarea ojei semipermanente, certifica-te ca unghiile tale sunt pregatite corespunzator, astfel incat sa poata absorbi uniform stratul de lac. După uscare, este recomandat să aplici un strat de protecție pentru a-ți menține unghiile intacte și bine întreținute.

In concluzie, oja semipermanenta Global Fashion 34 este o alegere excelenta pentru orice femeie care isi doreste o manichiura perfecta si indiferent de stilul pe care il prefera, va gasi o nuanta care se potriveste perfect cu preferintele sale. Oja semipermanenta Global Fashion este rezistenta, stralucitoare, usor de aplicat si beneficiaza de o paleta variata de culori vibrante.