Спонж Beauty Blender, An Guo Er, кремовый цвет

Codul produsului: 16735
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dacă vorbim despre machiaj, atunci cu siguranţă s-a auzit de produsele de lux, cum ar fi Beauty Blender sau marca An Guo Er. În această privinţă, am dori să împărtăşim astăzi părerea noastră despre un astfel de produs.

Спонж Beauty Blender este un fulibaşket, din spumă, care a fost creat să pună în aplicare fondul de ten sau alte produse de machiaj, cum ar fi corectoarele sau blush-ul. Acest mic-accessoriu de culoare roz este la ordinea zilei în rândul bloggierilor de beauty şi printre cazurile de machiaj profesionist. Atunci când este umezit cu apă, ajută la o aplicare uniformă a produselor şi la obţinerea unui aspect natural al pielii. De asemenea, este extrem de uşor de utilizat şi poate fi folosit chiar şi de către cei mai neexperimentaţi în materie de make-up.

Brandul An Guo Er, pe de altă parte, este un brand de machiaj profesionist din Asia, cunoscut pentru culorile sale pastelate şi texturi cremoase. În special, cremă de culoare este una dintre cele mai populare produse pentru fondul de ten din colecţia lor. Această cremă hidratează pielea, acoperă petele şi imperfecţiunile pielii, făcând-o să se simtă şi să arate mai netedă. Textura sa ultra-lucidă permite pieţei să respire şi să fie protejată în acelaşi timp.

Cu aceste două produse de machiaj la îndemână, puteţi obţine un aspect fabulos şi strălucitor, într-un mod uşor şi eficient. И зато, ai avea un make-up perfect și foarte rezistent.