Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma ovala, verde si roz.

Set 2 bucati, burete pentru curatat fata, oval, roz/verde

Codul produsului: 18087
Soldul stocului: mult
4 ron
3,60 ron
-10%
0,80 €
0,86 $

Cantitate:

Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma ovala, verde si roz.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 17
Dimensiunile
Lungimea 18.00
Lăţimea 11.00
Înălțimea 18.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Daca esti un fan al machiajului si iti place sa obtii un look impecabil, atunci cu siguranta ai nevoie de un burete pentru fata. Buretii de make-up sunt unul dintre cele mai importante instrumente din trusa de machiaj, deoarece te ajuta sa aplici fondul de ten in mod uniform si sa obtii un aspect natural si neted al tenului.

Unii prefera sa aplice fondul de ten cu degetele, dar acest mod nu permite obtinerea unei acoperiri uniforme. De asemenea, utilizarea unei pensule poate ridica probleme, deoarece poate lasa pete sau liniute pe ten. In acest context, buretele pentru fata este solutia perfecta pentru obtinerea aspectului neted si uniform al tenului.

Un burete potrivit poate face toata diferenta in modul in care arata si se simte tenul tau. Buretele ovala de culoarea roz si verde poate fi o optiune ideala pentru a-ti rafina si perfecta machiajul. Aceste bureti sunt conceputi pentru a fi folositi cu fondul de ten, in special cu cele lichide.

In mod obisnuit, acest tip de burete vine intr-un set de doua bucsti, ceea ce ii face sa fie mai practici si usor de utilizat. Unul dintre motive poate fi faptul ca buretele trebuie a fi schimbat si curatat cu regularitate, iar acest set ii face pe cei care le folosesc sa se pregateasca pentru schimbarea regulata si pentru curatarea periodica a acestora.

In caz ca te intrebi cum sa folosesti buretele pentru fata, nu este nimic complicat sau dificil. Este important sa il umezesti cu apa inainte de utilizare, dupa care sa aplici fondul de ten incepand de la centru tenului si miscandu-te catre exterior. Poti sa iti finalizezi machiajul cu o pudra usoara si sa obtii aspectul perfect pentru ziua sau seara.

In concluzie, buretele pentru fata oval, roz si verde reprezinta o alegere excelenta pentru persoanele care cautam o alternativa usoara si practica pentru aplicarea fondului de ten. Cu un design exceptional si cu o utilizare foarte usoara, aceste bureti sunt un must-have pentru toate pasionatele de machiaj.