Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma ovala, galben si roz.

Set 2 bureti curatare fata, oval, roz/galben

Codul produsului: 18080
Soldul stocului: mult
4 ron
3,60 ron
-10%
0,80 €
0,86 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma ovala, galben si roz.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 80
Dimensiunile
Lungimea 18.00
Lăţimea 11.00
Înălțimea 18.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Oricare ar fi galeata ta de produse cosmetice, ai nevoie in mod cert de un burete oval pentru fata roz-galben. Cu ajutorul lui, vei obtine un ten perfect fara a pierde timp sau a aplica cu usurinta si eficienta fondul de ten toate celelalte produse de machiaj.

Buretele oval pentru fata roz-galben este fabricat dintr-un material moale si elastic, perfect pentru atingerea delicata a pielii. Este perfect pentru aplicarea fondului de ten lichid sau al celor crema, oferind o acoperire uniforma si neteda. De asemenea, acest tip de burete pentru fata te ajuta sa conturezi excepțional linii si forme, în timp ce il folosesti cu un iluminator sau un bronzer de conturare, asigurandu-ti simetrie si subtilitate.

Acest set de 2 bucati de bureti de machiaj este o achizitie perfecta. Cu unul dintre bureti poti folosi baza de machiaj preferata, iar cu cel de-al doilea te poti juca cu nuantele si conturarea.

Aceste bureti sunt usor de spalat si de curatat, un detaliu important pentru sanatatea pielii tale si pentru pastrarea lor in stare buna.

In concluzie, daca iti doresti un machiaj perfect si o acoperire uniforma, un borcanel cu fond de ten si buretele oval de fata roz-galbena trebuie sa fie in cosul de cumparaturi.