Oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 05

Codul produsului: 2046
Soldul stocului: mult
32 ron
28,80 ron
-10%
6,43 €
6,97 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 330
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 05
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 25.00 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Shine Spectrum Red este format din bucăți mărunțite din cea mai fină folie metalizată. Arată spectaculos, jocul de culori și strălucirea unui astfel de material decorativ se reflectă cu mai multă luminozitate și expresivitate. De aceea, atât de multe doamne adoră să-l folosească ca decor pe unghii.
OJA SEMIPERMANENTA
SHINE SPECTRUM RED
Varietatea tonală inerentă acestei categorii de culori este atât de mare. De la coralul delicat la opalul profund, de la teracotă caldă la cărămiziu rece, paleta de culori roșii este uimitor de variată și plină de tot felul de tonuri. Din acest motiv, această culoare este în zilele noastre utilizată în mod activ în arta manichiurii la modelarea unei mari varietăți de modele de unghii.
Are caracteristici uimitoare.
Culoarea pasiunii și a iubirii, a expresiei și a impulsivității, poate adăuga strălucire, licărire și farmec. Aceasta poate conferi imaginii acea expresivitate accentuată care este utilă atunci când se reflectă detalii mici.
CULOARE ROȘIE
ml.
8
1
2
SUBTILITATI:
Nu este nevoie de substrat

Polimerizare rapidă
este culoarea roșie -
culorile pasiunii și a iubirii

oferă un aspect vibrant manichiurii tale

autonivelant

aplicare ușoară

consistență netedă

mereu în cerere


AVANTAJE:
08
07
01
06
02
05
04
03
2088
2045
2105
2046
2038
2055
2098
2031

Oja semipermanenta Shine Spectrum Red contine particule rosii de shimmer cu diferite reflexii in lumina. La lumina zilei este oja semipermanenta cu sclipici iar la lumina de seara din incaperi devine puternic stralucitoare!

Shine Spectrum Red imbina in sine eleganta, senzulalitate si o stralucire care dureaza cu adevarat! Colectia de oje semipermanente Shine Spectrum Red este imbogatita cu 6 nuante de rosu pentru a crea unghiilor un efect senzual si miraculos.

Produsul imbina in sine aplicare usoara, grad ridicat de autonivelare, acoperire perfecta si nu lasa urme. Nu se zgarie, nu crapa si nu se exfoliaza pastrandu-si perfect luciul si calitatea culorii pana la urmatoarea intretinere. Shine Spectrum Red te va ajuta sa obtii un luciu perfcet, insotit de o stralucire discreta a particulelor sclipitoare care va adauga manichiurii un efect senzational.

Acopera unghiile intr-o nuanta plina de pasiune si fii mereu in centrul atentiei!

Timp de polimerizare:

Produsul necesita 1-2 min de polimerizare in lampa UV sau 30-60 sec in lamapa LED.

Produse asemănătoare
18 cumpărat
ID: 2105
32 ron
28,80 ron
-10%
18 cumpărat
ID: 2031
32 ron
28,80 ron
-10%
8 cumpărat
ID: 2098
32 ron
28,80 ron
-10%
13 cumpărat
ID: 2038
32 ron
28,80 ron
-10%
14 cumpărat
ID: 2055
32 ron
28,80 ron
-10%
Oja semipermanenta Shine Spectrum Red este un produs inovator care poate fi folosit pentru extinderea unghiilor sau pentru a conferi un aspect stralucitor si durabil unghiilor naturale. Aceasta oja are un aspect deosebit datorita culorii sale intense de rosu si a efectelor deosebite pe care le confera.

Unul dintre avantajele ojei semipermanente Shine Spectrum Red este faptul ca rezista mult mai mult timp decat ojele traditionale, datorita formulei speciale. Aceasta se aplica ca o oja normala, insa trebuie uscata in lampa UV, pentru a adera perfect la unghii, astfel rezistand intre 2 si 3 saptamani fara sa se deterioreze sau sa se ciobeasca.

Oja semipermanenta Shine Spectrum Red este o alegere ideala pentru femeile care isi doresc unghii frumoase si stralucitoare, fara a fi nevoie sa le repare in mod regular. De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji ca manichiura se va deteriora dupa cateva zile, sau ca vei fi nevoita sa reaplici oja, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele foarte ocupate sau care pun accentul pe aspectul estetic.

In ceea ce priveste continutul de 8 ml, Shine Spectrum Red este suficient pentru aproximativ 20 de aplicari, astfel incat te poti bucura de manichiura ta preferata timp de cateva saptamani inainte de a fi nevoie sa achizitionezi o noua oja. In plus, produsul este usor de folosit si usor de indepartat cu ajutorul unui solvent special pentru oje semipermanente.

In concluzie, oja semipermanenta Shine Spectrum Red este alegerea potrivita pentru femeile care isi doresc unghii frumoase si rezistente, fara a fi nevoie sa investeasca mult timp pentru intretinerea lor. Acest produs poate fi gasit in magazinele specializate sau poate fi achizitionat online, iar rezultatele vor fi cu siguranta pe masura asteptarilor.