Perii pentru extensii gene, set (100 buc), black

Codul produsului: 18070
Soldul stocului: mult
25 lei
20 lei
-20%
5 €
5,25 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 5
Dimensiunile
Lungimea 10.00
Lăţimea 9.00
Înălțimea 3.40
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Extensiile de gene sunt o metodă inovativă şi foarte populară în rândul femeilor care îşi doresc gene frumoase, dese şi lungi. Şi pentru ca aceste extensii să fie aplicate cu succes, este important să folosim un set de perii special conceput pentru acest scop.

Astăzi vă voi prezenta setul de perii pentru extensii gene, black, format din 100 bucăţi, ce poate fi achiziţionat online sau din magazinele specializate.

Periile sunt realizate dintr-un material de calitate superioară, iar mânerul acestora este confortabil şi uşor de manevrat. Fiecare perie are o formă specifică, ce permite aplicarea extensiilor în mod precis şi uniform. Acest set de perii este potrivit pentru orice tip de extensii, indiferent de lungimea şi grosimea acestora.

Odată ce aveţi setul de perii pentru extensii gene, sunteţi pregătită să vă bucuraţi de gene frumoase şi seducătoare, care vă vor face să străluciţi în orice moment al zilei. Este important să aplicaţi extensiile cu atenţie şi răbdare, pentru a obţine un rezultat perfect.

Un alt avantaj al acestui set de perii este că poate fi curăţat şi igienizat după fiecare utilizare. Este important să păstraţi perii curaţi şi în condiţii bune, pentru a evita contaminarea şi deteriorarea lor.

În concluzie, setul de perii pentru extensii gene, black, este o investiţie importantă pentru orice femeie care îşi doreşte gene frumoase şi lungi. Curatătă şi utilizată corect, această unealtă poate fi folosită de mai multe ori, ceea ce o face o alternativă economică şi durabilă pentru a vă păstra genele perfecte în fiecare zi.