Perii perfecte pentru extensii de gene. Acestea sunt ideale pentru aranjarea eficienta a genelor inainte si dupa procedura de extensii. Deasemenea periutele se pot uza si pentru aplicarea rimelului.

Se livreaza set de 50 bucati.

Set perii pentru extensii de gene, 50 bucati, albastru/negru

Codul produsului: 18034
Soldul stocului: mult
13 ron
11,70 ron
-10%
2,61 €
2,79 $
7 cumpărat

Cantitate:

7 cumpărat
Descriere

Perii perfecte pentru extensii de gene. Acestea sunt ideale pentru aranjarea eficienta a genelor inainte si dupa procedura de extensii. Deasemenea periutele se pot uza si pentru aplicarea rimelului.

Se livreaza set de 50 bucati.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 32
Dimensiunile
Lungimea 10.50
Lăţimea 8.00
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Perii pentru extensii gene de cauciuc set 50 buc - Blue sunt instrumentele perfecte pentru a obține o aplicare precisă și uniformă a extensiilor de gene. Cu o lungime de 10 cm și o formă ergonomică, acești peri sunt confortabili în utilizare și astfel reduceți timpul și efortul necesar pentru a realiza un aspect perfect pentru ochii tăi sau ai clientului.

Perii pentru extensii gene de cauciuc sunt produse de calitate superioară, cu fibre de nylon moi și fine care asigură o aplicare delicată și fără durere. Acești peri sunt ideali pentru extensii de gene clasice și extensii cu efect de volum și sunt la îndemână pentru utilizare atât de către profesioniști în domeniul înfrumusețării, cât și de către începători sau persoane ce își doresc să își aplice propriul set de extensii de gene la domiciliu.

Cauciucul de înaltă calitate folosit pentru peri asigură o aderență puternică cu extensiile de gene, astfel încât acestea să nu alunece și să fie distractive. În plus, acești peri sunt ușor de curățat și dezinfectat, astfel încât să puteți menține aspectul și siguranța necesare.

Opțiunea de a achiziționa un set de 50 de peri pentru extensii de gene de cauciuc este ideală pentru profesioniști în domeniu, care au nevoie de mai mulți peri pentru clienții lor și își doresc o economie de timp și bani, dar și pentru oamenii care își doresc să obțină un aspect profesional la domiciliu.

În concluzie, perii pentru extensii gene de cauciuc set 50 buc - Blue sunt un instrument indispensabil pentru a obține un aspect perfect pentru ochii tăi sau ai clientului. Acești peri sunt confortabili în utilizare, realizând o aplicare precisă și uniformă, fiind produse de calitate superioară și ușor de curățat și dezinfectat. Achiziționarea setului de 50 de peri este o opțiune valoroasă atât pentru profesioniști, cât și pentru persoanele ce își doresc să își aplice propriul set de extensii de gene la domiciliu.