Perii pentru extensii gene, set (100 buc), violet+black

Codul produsului: 12741
Soldul stocului: mult
25 lei
20 lei
-20%
5 €
5,25 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 27
Termen de valabilitate Nelimitat
Brandul Global Fashion
Țara de producere China
Dimensiunile
Lungimea 13.00
Lăţimea 10.50
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă vrei să îți faci extensii de gene cu un aspect natural și neted, atunci trebuie să încerci perii pentru extensii gene, set (100 buc), violet+black.

Perii pentru extensii gene sunt ideali pentru a atașa fiecare extensie de gene cu precizie și control. Acest set conține 100 de perii, astfel încât să poți face extensii în confortul propriei case.

Perii sunt durabili și au o formă potrivită pentru a adăuga extensii de gene individuale. Acești peri sunt realizati din materiale de calitate, astfel încât să poți folosi setul timp îndelungat fără a se deterioara.

Cu acești perii, vei fi capabilă să creezi extensii respirabile, iar genele tale se vor simți naturale și ușoare. Acest set de perii pentru extensii gene este ideal pentru cei care doresc aspectul naturale al genelor false.

Culoarea violet+black îți permite să vezi suficient de bine că fiecare extensie de gene este atașată perfect. Așadar, este un set ideal pentru începători și pentru cei care doresc să obțină cele mai bune rezultate.

În concluzie, perii pentru extensii gene, set (100 buc), violet+black sunt ideali pentru femeile care doresc să-și pună în evidență frumusețea și să obțină gene pufoase și frumoase. Alege să îți faci extensii de gene chiar acasă și să obții cele mai bune rezultate cu ajutorul acestui set de perii pentru extensii gene.