Pietre Swarovski-un dreptunghi de 12 buc

Codul produsului: 9302
Soldul stocului: nu avem în stoc
10 ron
9 ron
-10%
2,01 €
2,16 $
15 cumpărat
15 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 75
Dimensiunile
Lungimea 10.00
Lăţimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
În ultimii ani, manichiura a devenit o formă de artă, iar datorită extinderii unghiilor și a decorurilor de pe acestea, femeile pot exprima din ce în ce mai mult stilul lor personal. Printre cele mai populare și apreciate decoruri se numără cristalele Swarovski.

Dacă dorești să îți decorezi unghiile cu un pachet de cristale Swarovski, poți alege varianta unui dreptunghi de 12 bucăți. Acest set de cristale este disponibil într-o varietate de culori, fiind potrivit pentru orice tip de manichiură și machiaj.

Pietrele Swarovski sunt create din sticlă de înaltă calitate și strălucesc într-un mod deosebit în lumina naturală sau artificială. Indiferent dacă alegi să le aplici pe toate unghiile sau doar pe câteva, aceste cristale vor fi un detaliu care va adăuga o notă de eleganță și lux manichiurii tale.

În plus, un pachet de cristale Swarovski este foarte ușor de aplicat. Acestea se pot lipi pe unghiile tale cu ajutorul unor adezivi speciali pentru unghii sau cu ajutorul unor pensule sau accesorii speciale pentru aplicarea acestora.

În concluzie, dacă îți dorești o manichiură cu un accent deosebit, setul de pietre Swarovski dreptunghi de 12 bucăți este o alegere excelentă. Aceste cristale de înaltă calitate și strălucire îți vor oferi un efect deosebit, iar manichiura ta va fi cu siguranță remarcabilă.