Cristal Transparent Swarovski pietre 1440 buc SS4

Codul produsului: 14507
Soldul stocului: mult
12 ron
2,40 €
2,52 $
25 cumpărat

Cantitate:

25 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 17
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Cristalele Swarovski sunt o alegere populară printre cei care caută să adauge un plus de strălucire și eleganță la decorarea unghiilor. Printre acestea, se numără și cristalele Swarovski de tip SS4, care sunt ușor mai mici decât celelalte dimensiuni de cristale Swarovski, dar nu pierd niciun pic din strălucire și efectul de wow.

Un pachet de cristale Swarovski SS4 vine cu 1440 de bucăți, ceea ce este suficient pentru a decora multe unghii. Fie că vă place să decorați întreaga unghie sau doar să adăugați un accent special, aceste cristale sunt o alegere perfectă pentru a vă pune în valoare manichiura.

Dacă sunteți în căutarea unui design subtil, puteți alege să adăugați doar câteva cristale Swarovski SS4 la marginea unghiei sau în partea de sus a fiecărei unghii. Pentru un aspect mai dramatic, puteți acoperi întreaga unghie cu cristale Swarovski.

Cristalele Swarovski sunt ușor de aplicat și vin cu o gamă largă de culori, permițându-vă să vă creați o varietate de opțiuni de design. Poate fi nevoie de un gel de unghii și o lampa UV pentru a le lipi și a le fixa în loc, astfel încât să se păstreze cât mai mult timp posibil.

În concluzie, cristalele Swarovski SS4 sunt o alegere minunată pentru a adăuga un plus de strălucire și eleganță la manichiura dumneavoastră. Cu o varietate de culori și o mulțime de cristale în fiecare pachet, nu veți rămâne niciodată fără ocazia de a vă experimenta și de a vă bucura de unghiile frumoase și strălucitoare.