Este un profesionist și aparatul universal este proiectat pentruhardware-ul de manichiură, pedichiură și corectarea гелиевых și unghii acrilice.Caracteristicile de bază ale oricărui mașina de frezat este putere, viteza de rotație și cuplul. Consumul de energie se măsoară în ватах și arată cât de mult freza consumă energie electrică.Puterea mașina de frezat Global Fashion 35000 65 wat.

Viteza de rotație se măsoară prin numărul de freze pe minut, astfel încât viteza maximă de rotație mașina de frezat 35000 rpm. Cuplul arată forța cu care se întâmplă de rotație a frezei. Mai mare cuplu, cu atât mai mult va avea nevoie de externe eforturile pentru a opri фрезу. Cuplul Global Fashion 35000 3 newton/vezi Acest freza se poate folosi cu bandă transportoare pentru pedichiură. Setul include sursa de alimentare, un stilou, un suport pentru pixuri, реостатная нажиная pedala, set de scule si capace de unică folosință. Pix микродвигателя ușor și mic, confortabil de ținut în mână. Greutatea ei 194 gr. Lungime 13 a se vedea, Ea este confectionata din metal. Încălzire pentru răcire protejează motorul de supraîncălzire. Folosi freza este foarte simplu. Conectați mânerul de la sursa de alimentare. De asemenea, conectați pedala pentru неженного de conducere, daca o veti folosi. Înainte de a activa freza este necesar de a stabili duza. Mecanism de fixare scule защелкивает фрезу și bine ține-l, cu inima previne vibrațiile în timpul roboți. Pentru a evita rupturi nu este recomandat pentru a închide un mâner fără tubulară sau tija de cioturi. Porniți de alimentare, cu ajutorul unui buton de pe partea din spate a sursei de alimentare. În continuare, selectați modul de funcționare manual sau ножного de control. În regimul de funcționare este utilizat de controlul mecanic de la sursa de alimentare cu ajutorul căruia putem ajusta viteza de rotație a frezei. În mod ножного de control prin реостатной pedala, puteți porni și opri freza, dar, de asemenea, pentru a regla viteza de rotație prin apăsarea pe pedala. Pentru a activa inversă, adică de rotație în direcția opusă, puteți să faceți clic o dată pe butonul de revers, freza de sine se va opri și va porni în direcția opusă. Freza Global Fashion 35000are un nivel redus de zgomot și de vibrații, ceea ce face confortabil de utilizat pentru expert. Freza Global Fashion 35000 echipat cu o funcție de protecție de suprasarcină, care dezactivează automat aparatul în caz de supraîncălzire.

Aparatul pentru manichiură și pedichiură Global Fashion 35000 de 65W ZS-715 (pink)

Codul produsului: 11192
Număr articol: ZS-715
Soldul stocului: nu avem în stoc
216 ron
194,40 ron
-10%
43,40 €
46,58 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Descriere

Este un profesionist și aparatul universal este proiectat pentruhardware-ul de manichiură, pedichiură și corectarea гелиевых și unghii acrilice.Caracteristicile de bază ale oricărui mașina de frezat este putere, viteza de rotație și cuplul. Consumul de energie se măsoară în ватах și arată cât de mult freza consumă energie electrică.Puterea mașina de frezat Global Fashion 35000 65 wat.

Viteza de rotație se măsoară prin numărul de freze pe minut, astfel încât viteza maximă de rotație mașina de frezat 35000 rpm. Cuplul arată forța cu care se întâmplă de rotație a frezei. Mai mare cuplu, cu atât mai mult va avea nevoie de externe eforturile pentru a opri фрезу. Cuplul Global Fashion 35000 3 иновацияton/vezi Acest freza se poate folosi cu bandă transportoare pentru pedichiură. Setul include sursa de alimentare, un stilou, un suport pentru pixuri, реостатная нажиная pedala, set de scule si capace de unică folosință. Pix микродвигателя ușor și mic, confortabil de ținut în mână. Greutatea ei 194 gr. Lungime 13 a se vedea, Ea este confectionata din metal. Încălzire pentru răcire protejează motorul de supraîncălzire. Folosi freza este foarte simplu. Conectați mânerul de la sursa de alimentare. De asemenea, conectați pedala pentru неженного de conducere, daca o veti folosi. Înainte de a activa freza este necesar de a stabili duza. Mecanism de fixare scule защелкивает фрезу și bine ține-l, cu inima previne vibrațiile în timpul roboți. Pentru a evita rupturi nu este recomandat pentru a închide un mâner fără tubulară sau tija de cioturi. Porniți de alimentare, cu ajutorul unui buton de pe partea din spate a sursei de alimentare. În continuare, selectați modul de funcționare manual sau ножного de control. În regimul de funcționare este utilizat de controlul mecanic de la sursa de alimentare cu ajutorul căruia putem ajusta viteza de rotație a frezei. În mod ножного de control prin реостатной pedala, puteți porni și opri freza, dar, de asemenea, pentru a regla viteza de rotație prin apăsarea pe pedala. Pentru a activa inversă, adică de rotație în direcția opusă, puteți să faceți clic o dată pe butonul de revers, freza de sine se va opri și va porni în direcția opusă. Freza Global Fashion 35000are un nivel redus de zgomot și de vibrații, ceea ce face confortabil de utilizat pentru expert. Freza Global Fashion 35000 echipat cu o funcție de protecție de suprasarcină, care dezactivează automat aparatul în caz de supraîncălzire.

Specificaţii
Specificaţii
Număr articol ZS-715
Vizualizări 46
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
9 cumpărat
ID: 6406
Livrare GRATUITĂ +
304 ron
273,60 ron
-10%
5 cumpărat
ID: 16764
Livrare GRATUITĂ +
304 ron
273,60 ron
-10%