Freză electrică Global Fashion, 35000 rotatii, 68W, M13 black

Codul produsului: 15729
Soldul stocului: mult
490 lei
98 €
102,90 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

FREZA ELECTRICĂ GLOBAL FASHION - UN PARTENER IDEAL PENTRU MANICHIURĂ ŞI PEDIHCUARĂ

Dacă eşti o persoană care îşi doreşte să aibă unghii îngrijite şi frumoase, atunci trebuie să ai în vedere folosirea unei freze electrice de calitate. Freza electrică Global Fashion cu 35000 rotatii pe minut este unul dintre cele mai bune aparate de acest tip de pe piaţă. Cu ajutorul său, îţi vei putea realiza chiar tu cele mai frumoase modele de manichiură şi pedichiură la tine acasă.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei freze electrice este puterea sa. Aceasta are un motor de 68 de waţi, ceea ce înseamnă că va putea să facă faţă cu uşurinţă oricăror solicitări. Chiar şi cele mai tari straturi de gel sau acril vor fi dizolvate rapid şi fără nicio durere.

În plus, această freză dispune de o viteză maximă de 35000 rotatii pe minut. Aceasta înseamnă că vei putea lucra rapid şi eficient, fără să îţi faci griji că aparatul se va supraîncălzi sau că va încetini în timpul lucrului. Mai mult, acest lucru îţi va permite să obţii cele mai precise linii şi contururi, ceea ce este esenţial pentru reuşita unui model de manichiură sau pedichiură.

Freză electrică Global Fashion este, de asemenea, uşor de utilizat şi de întreţinut. Design-ul său ergonomic îţi va permite să o manevrezi cu uşurinţă, iar accesoriile din dotare îţi vor permite să o curăţi şi să o întreţii în mod corespunzător.

În concluzie, dacă îţi doreşti să ai cele mai frumoase unghii, atunci trebuie să ai în vedere achiziţionarea unei freze electrice de calitate, precum Global Fashion M13 black. Cu acest aparat vei putea să îţi realizezi singură cele mai frumoase modele de manichiură sau pedichiură, astfel încât să arăţi mereu impecabil şi elegant.