Toate tipurile de extensii ale genelor

De asemenea, este important să se țină seama de faptul că există un număr mare de tehnologii de extensie. Rezultatul depinde de corectitudinea alegerii tale.

Pentru lipirea genelor folosiți un lipici hipoalergenic special, care are o formulă inovatoare. Datorită componentelor unice din compoziție, substanța devine elastică după uscare, lipeste rapid genele și nu permite efectul uscării genelor naturale.

De asemenea, nu are importanță mică curbura genelor pe care intenționați să le obțineți. Există mai multe soiuri:

1. J - în acest caz, există o îndoire minimă și, prin urmare, genele rămân aproape drepte;

2. B - în acest caz, maestrul execută un ondulament abia vizibil, care vă permite să faceți aspectul mai deschis;

3. C - implică punerea în aplicare a cotului mediu, care ajută la deschiderea aspectului și la a face mai expresiv;

4. D - cea mai pronunțată curbă, care este folosită pentru a obține „ochi de păpușă”.

Forma cotului trebuie selectată individual - totul depinde de efectul dorit. De asemenea, sunt puțin importante importanțele faciale și forma sa. Cel mai adesea, fetele preferă aplecarea C.

Tehnica clasică

În acest caz, stăpânul atașează fiecare genă artificială de baza naturală. În același timp, trebuie tratat cu atenție cu un adeziv special. Dacă totul este făcut cât mai atent, este imposibil de observat joncțiunea. Un astfel de ciliu poate fi făcut nu numai în ocazii importante, ci și purtat în viața de zi cu zi. În acest caz, este foarte important să ne amintim despre corectarea regulată.

Desigur, mărirea ciliară necesită mult timp, dar rezultatele nu pot decât să se bucure.

Tehnica japoneză

Această metodă este considerată o procedură destul de lungă. Cu toate acestea, datorită utilizării sale, a fost posibil pentru o perioadă de timp pentru a menține genele în stare perfectă. Aceștia vor putea ține aproximativ 3 luni și trebuie efectuată în fiecare lună o corecție.

Această metodă de extensie este foarte populară în rândul multor femei, cu toate acestea, este cea mai potrivită pentru proprietarii de gene scurte și destul de groase. Datorită utilizării tehnologiei japoneze, acestea pot fi făcute mai lungi și mai voluminoase.

O geană artificială este lipită de fiecare genă naturală și poate avea efect de nurcă sau de mătase. O femeie poate determina lungimea însăși - de obicei este de 6-15 mm.

Extensie de gene timp de o zi

Dacă doriți să faceți o prelungire de o zi, atunci într-o zi, genele pot fi îndepărtate independent. De obicei, extensia fasciculului se efectuează timp de o zi, după care este posibil să eliminați cilia cu propriile mâini.

În același timp, este important să vă amintiți că doar un profesionist va putea să facă o procedură de calitate, deci trebuie să găsiți în prealabil un meșter cu experiență.

Parțial (incomplet)

Proprietarii de ciliați lungi pot fi adăugați cu cei artificiali. În același timp, acestea trebuie să coincidă cu cele naturale în lungime. Cu această metodă de extensie, o geană nu este lipită de fiecare, ci prin câteva gene naturale.

Datorită acestui fapt, este posibil să se obțină cel mai natural efect - ca urmare, este posibil să se obțină cili crescuți separat. Se recomandă ca proprietarii genelor ușoare să fie colorate întuneric înainte de a le construi. În caz contrar, acestea vor diferi semnificativ de cele construite.

Construire completă

În acest caz, o geană artificială este lipită de fiecare. De remarcat este faptul că acest tip de clădire este considerat cel mai popular. Astfel de genele sunt ușor de purtat, nu împovărează imaginea și arată cât mai natural.

2d, 3d și 4d - efect de extensie

Când utilizați tehnologia 2D, două rânduri de gene artificiale sunt lipite de fiecare genă naturală. Această soluție este ideală pentru fetele curajoase care nu se tem să fie în centrul atenției. Drept urmare, genele devin neobișnuit de groase, iar aspectul este expresiv.


Data: 23.07.2019 14:30 Vizualizări: 896