Global Fashion Autocolant MZ-044 (fosfor)

Codul produsului: 9761
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 98
Dimensiunile
Lungimea 9.20
Lăţimea 6.70
Înălțimea 0.01
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dacă îți dorești o manichiură cu adevărat deosebită, Global Fashion Autocolant MZ-044 (fosfor) este opțiunea perfectă pentru tine. Acest autocolant luminos pentru unghii te va transforma într-un adevărat star al serilor de petrecere sau al cluburilor de noapte.

Global Fashion Autocolant MZ-044 (fosfor) este un autocolant avangardist ce strălucește intens în lumina UV sau în întuneric. Disponibil într-o gamă variată de modele cu tematică urbană, autocolantul este realizat dintr-un material dur și rezistent pentru a astâmpăra uzura zilnică.

Autocolantul este ușor de aplicat și se potrivește perfect pe unghiile de orice mărime. Pentru a fixa autocolantul, trebuie să curățați unghiile și să le degresați cu o soluție specială. Îndepărtați cu grijă extensia/despicătura și selectați mărimea autocolantului potrivită pentru fiecare unghie.

Așezați autocolantul pe unghie și presați-l bine. Apoi, faceți ajustările necesare în funcție de mărime și model.

Global Fashion Autocolant MZ-044 (fosfor) este rezistent la apă și se poate menține pe unghii timp de aproximativ 7-10 zile pentru o manichiură rezistentă și de durată.

Dacă îți dorești un nou look pentru unghiile tale, Global Fashion Autocolant MZ-044 (fosfor) este alegerea perfectă pentru unghiile tale scurte și de impact. Alegeți un autocolant, fixați-l pe unghie și ieșiți în evidență la orice petrecere.