Șablon pentru unghii ADY13

Codul produsului: 9529
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 ron
3,60 ron
-10%
0,80 €
0,86 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 81
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Șablonul pentru unghii ADY13 este un instrument de mare ajutor pentru extinderea şi decorarea unghiilor într-o manieră elegantă şi ușor de realizat.

Acest șablon pentru unghii este creat pentru a ajuta persoanele care încearcă să îşi creeze propriul design de unghii acasă sau care doresc să economiseasca bani prin realizarea extensiilor de unghii singure.

Șablonul este fabricat dintr-un material foarte durabil și flexibil, capabil să se adapteze perfect la orice forma a unghiei. Acesta este ideal pentru utilizarea într-o varietate de tehnici de extensie a unghiilor, inclusiv gel, acryl sau fibre de sticlă, iar reutilizarea sa de multiple ori il face o investiție inteligentă pe termen lung.

Datorită șablonului ADY13, puteţi obţine cu ușurință unghiile lungi, frumoase și echilibrate, fără a fi nevoie să mergeţi la salonul de manichiură. Pur şi simplu urmaţi instrucţiunile şi pregătiţi-vă să obţineţi unghiile dorite.

Șablonul pentru unghii ADY13 este ușor de folosit și poate fi o modalitate excelenta de a experimenta cu designuri de unghii noi. Acesta vine insotit de instructiuni detaliate pentru a va ajuta să realizați extensii de unghii profesionale în confortul propriei case.

În concluzie, din perspectiva calității, prețului și ușurinței utilizării, șablonul pentru unghii ADY13 poate fi o alegere excelenta pentru oricine care dorește să obțină unghiile perfecte acasă.