Estet ES-61 pensulă pentru farduri de ochi conice ES-61

Codul produsului: 9090
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 ron
5,40 ron
-10%
1,21 €
1,29 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 89
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Estet ES-61 este o pensulă pentru fardurile de ochi conice, care ne ajută să obținem acel look perfect, pe care îl căutăm cu toții atunci când aplicăm make-up. Această pensulă este un instrument esențial pentru machiajul perfect al ochilor, pentru că atunci când este folosit corect, poate face o diferență incredibilă în aspectul ochilor.

Această pensulă are firele sintetice concentrice de diferite lungimi, care sunt usor conice, astfel încât este mai ușor să aplicăm cu precizie fardurile de ochi. Mai mult decât atât, pensula are o mânere confortabilă, astfel încât este foarte ușor să o folosim chiar și în cele mai delicate zone ale ochilor.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale Estet ES-61 este dat de faptul că este extrem de versatilă și se potrivește cu fardurile de ochi de orice tip. Deci, nu trebuie să vă faceți probleme cu privire la înlocuirea pensulei atunci când schimbați tipul de fard pentru ochi.

Folosirea Estet ES-61 pensula pentru fardurile de ochi conice este foarte simplă. În primul rând, trebuie să aplicați baza pentru make-up pe zona ochiului. Apoi, luați fardul preferat cu pensula și aplicați-l ușor pe pleoape, începând de la centrul ochiului și continuând spre colțurile exterioare. Dacă doriți o nuanță mai intensă, puteți aplica mai mult fard pe pensulă și continuați să aplicați pe clipele depleotate din ochi.

În final, Estet ES-61 pensula pentru fardurile de ochi conice ES-61 este un must-have în trusa de make-up a oricărei femei. Această pensulă folosită corect, nu numai că ne ajută să aplicăm cu ușurință culorile preferate, dar și să obținem un look perfect și cu mai puțin efort. Deci, asigurați-vă că aveți o pensulă Estet ES-61 în trusa de make-up și veți fi sigure că veți avea ochii frumoși și atrăgători, indiferent de ocazie.