Cauciuc baza de gel lac de unghii french-ul negru cu шиммером, Rubber Base Coat Black French, 8 ml, Global Fashion 06

Codul produsului: 8094
Soldul stocului: nu avem în stoc
16 ron
14,40 ron
-10%
3,22 €
3,45 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 9
Numărul culorii 06
Dimensiunile
Lungimea 2.00 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 8.00 cm

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

FRENCH RUBBER BASE COAT CU SHIMMER
Permite ascunderea tuturor imperfecțiunilor

Se polimerizează bine sub toate lămpile

aplicare uniformă

rezistență bună

potrivit pentru uniformizare

îndepărtare ușoară

potrivit pentru unghii subțiri

cauciucul întărește placa unghiei

AVANTAJE:

French Rubber Base Coat cu străluci vă permite să vă pregătiți corect și rapid unghiile pentru un desen franțuzesc, precum și să creșteți aderența unghiilor cu culoarea designului. Baza este excelentă pentru manichiură de tip french, pentru a le face mai spectaculoase, estetice și de lungă durată. Folosirea unei astfel de baze economisește timpul meșterului, deoarece nu necesită o culoare suplimentară înainte de aplicarea zâmbetului, iar unghia are un aspect subțire și natural.
CULORI:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Baza sub gel lac pe cauciucului baza este potrivit pentru nivelare unghii. Baza suficient să se usuce 1 minut la lampa UV sau 10 secunde în gheata de lampă. Baza de crește носку șelac până la 4 săptămâni.


Cauciuc baza de gel lac de unghii french-ul negru cu шиммером, Rubber Base Coat Black French, 8 ml, Global Fashion 06, este un produs de ultimă generație pentru îngrijirea și frumusețea unghiilor. Acest produs este îmbunătățit cu particule fine de șimț, pentru a conferi un aspect strălucitor și rafinat manichiurii tale.

Această bază de gel lac de unghii este compatibilă cu o varietate de tipuri de unghii, atât naturală, cât și artificială. Este potrivită și pentru utilizarea în saloane de cosmetică, dar poate fi utilizată și acasă de oricine dorește să aibă unghii întreținute și atrăgătoare.

Un avantaj al acestui produs este că ajută la extinderea durabilității manicurii tale. Și este ideal pentru a crea manichiură french, deoarece are o nuanță de negru profund, combinată cu un șărmier fin și elegant, care dă o notă sofisticată și modernă. Odată aplicată, baza de cauciuc negru va ajuta să adere mai bine lacul de unghii peste ea, asigurând astfel o lungă durată. 

În plus, acest Rubber Base Coat Black French, 8 ml, Global Fashion 06, este un produs sigur pentru sănătatea unghiilor tale, deoarece are o formulă specială, fără substanțe toxice cum ar fi formaldehida, toluenul și DBP. Este important să înțelegem că supraexpunerea la aceste substanțe poate dăuna sănătății noastre și nu trebuie neglijată.

În general, Rubber Base Coat Black French, 8 ml, Global Fashion 06, este un produs excelent pentru îngrijirea unghiilor și o alegere ideală pentru a avea o manichiură deosebită. Este un produs fiabil, accesibil și modern, care poate fi utilizat cu încredere pentru îmbunătățirea aspectului unghiilor tale.