Cauciuc baza de gel lac de unghii french-ul negru cu шиммером, Rubber Base Coat Black French, 8 ml, Global Fashion 05

Codul produsului: 8093
Soldul stocului: nu avem în stoc
16 ron
14,40 ron
-10%
3,22 €
3,45 $
5 cumpărat
5 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 28
Numărul culorii 05
Dimensiunile
Lungimea 3.00 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 8.00 cm

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

FRENCH RUBBER BASE COAT CU SHIMMER
Permite ascunderea tuturor imperfecțiunilor

Se polimerizează bine sub toate lămpile

aplicare uniformă

rezistență bună

potrivit pentru uniformizare

îndepărtare ușoară

potrivit pentru unghii subțiri

cauciucul întărește placa unghiei

AVANTAJE:

French Rubber Base Coat cu străluci vă permite să vă pregătiți corect și rapid unghiile pentru un desen franțuzesc, precum și să creșteți aderența unghiilor cu culoarea designului. Baza este excelentă pentru manichiură de tip french, pentru a le face mai spectaculoase, estetice și de lungă durată. Folosirea unei astfel de baze economisește timpul meșterului, deoarece nu necesită o culoare suplimentară înainte de aplicarea zâmbetului, iar unghia are un aspect subțire și natural.
CULORI:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Baza sub gel lac pe cauciucului baza este potrivit pentru nivelare unghii. Baza suficient să se usuce 1 minut la lampa UV sau 10 secunde în gheata de lampă. Baza de crește носку șelac până la 4 săptămâni.


Cauciuc baza de gel lac de unghii French-ul negru cu sclipici este un produs inovator produs de Global Fashion. Această bază pentru lacul de unghii conține formula specială de cauciuc, care protejează unghia și prelungește durata manichiurii.

Cauciucul ca bază de gel lac de unghii protejează unghia de deteriorările cauzate de produsele chimice și de lovituri. În plus, această bază asigură aderența perfectă a lacului de unghii și previne exfolierea.

French-ul negru cu șimmer este o nuanță modernă și provocatoare care poate fi purtată atât în ​​situații formale, cât și informale. Această nuanță le oferă unghiilor o strălucire subtilă, dar impresionantă.

Baza de cauciuc pentru gel lac de unghii este ușor de aplicat și se usucă rapid. După aplicare, baza este perfectă pentru a susține orice decor de manichiură - de la modele simple, până la cele mai complexe design-uri.

În general, această bază pentru gel lac de unghii este un produs indispensabil pentru orice femeie care își dorește o manichiură impecabilă și de durată. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniu sau doar vă răsfățați și îngrijiți unghiile acasă, cu această bază va fi cu siguranță mai ușor să obțineți o manichiură de invidiat.