Cauciuc baza de gel lac de unghii french-ul negru cu шиммером, Rubber Base Coat Black French, 8 ml, Global Fashion 01

Codul produsului: 8089
Soldul stocului: nu avem în stoc
16 ron
14,40 ron
-10%
3,22 €
3,45 $
17 cumpărat
17 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 1
Numărul culorii 01
Dimensiunile
Lungimea 2.00 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 8.00 cm

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

FRENCH RUBBER BASE COAT CU SHIMMER
Permite ascunderea tuturor imperfecțiunilor

Se polimerizează bine sub toate lămpile

aplicare uniformă

rezistență bună

potrivit pentru uniformizare

îndepărtare ușoară

potrivit pentru unghii subțiri

cauciucul întărește placa unghiei

AVANTAJE:

French Rubber Base Coat cu străluci vă permite să vă pregătiți corect și rapid unghiile pentru un desen franțuzesc, precum și să creșteți aderența unghiilor cu culoarea designului. Baza este excelentă pentru manichiură de tip french, pentru a le face mai spectaculoase, estetice și de lungă durată. Folosirea unei astfel de baze economisește timpul meșterului, deoarece nu necesită o culoare suplimentară înainte de aplicarea zâmbetului, iar unghia are un aspect subțire și natural.
CULORI:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Baza sub gel lac pe cauciucului baza este potrivit pentru nivelare unghii. Baza suficient să se usuce 1 minut la lampa UV sau 10 secunde în gheata de lampă. Baza de crește носку șelac până la 4 săptămâni.

Cauciuc baza de gel lac de unghii French-ul negru cu шиммером, Rubber Base Coat Black French, este produsul perfect pentru unghiile tale. Această baza de gel lac de unghii este realizată din materiale de cea mai bună calitate, asigurând o aplicare ușoară și o aderență puternică.

Rubber Base Coat Black French oferă un finisaj negru elegant în stilul clasic french manicure. Dar nu e simplu negru: sclipiciul din compoziția produsului oferă strălucire și eleganță unghiilor tale. Baza de gel lac de unghii nu se decolorează, se usucă rapid și oferă o protecție eficientă pentru unghiile tale.

Acest produs este ideal pentru a întări unghiile fragile și pentru a proteja suprafața unghiilor împotriva deteriorării. De asemenea, baza de cauciuc cu gel poate fi utilizată și în cazul în care dorești să obții o manichiură cu gel îngrijită care să dureze mai mult timp.

Rubber Base Coat Black French este un produs de top al brandului Global Fashion, o companie renumită pentru calitatea și inovația produselor sale cosmetice. Acest produs este disponibil în sticluțe de 8 ml și este ușor de aplicat în confortul propriului tău cămin.

În concluzie, dacă îți dorești să ai unghiile elegante și sănătoase și să îți păstrezi manichiura perfectă pentru o perioadă îndelungată, Rubber Base Coat Black French este produsul de care ai nevoie. Cu ajutorul acestui produs de top, poți fie să adaugi un plus de rafinament unei manichiuri French tradiționale, fie să creezi un stil unic și sofisticat pe unghiile tale.