Cruța mâner pentru mașini de găurit pentru manichiură și pedichiură Strong 35000 rpm FR 21V-5

Codul produsului: 6471
Soldul stocului: nu avem în stoc
164 ron
147,60 ron
-10%
32,95 €
35,36 $
13 cumpărat
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 4
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Îngrijirea unghiilor este o preocupare importantă pentru multe persoane, iar tehnologia a evoluat atât de mult încât acum există aparate complexe pentru manichiură și pedichiură care ne ajută să obținem unghiile perfecte. Cruța mâner pentru mașini de găurit este un astfel de aparat, care face parte din categoria frezelor electrice pentru manichiură și pedichiură, și este o investiție valoroasă în afacerea ta de înfrumusețare.

Strong 35000 rpm FR 21V-5 este un astfel de aparat folosit în astfel de centre de îngrijire a unghiilor, conținând mai multe caracteristici care îl fac un instrument eficient și ușor de utilizat. Aparelul este echipat cu o crută ergonomică de mânere, proiectată pentru a preveni oboseala mâinii și a oferi confort în timpul utilizării.

Design-ul estetic al aparatului este atractiv și modern, fiind un accesoriu important în realizarea unei manichiuri perfecte. Cu o viteză de rotire de 35000 rpm, aparatul poate fi folosit cu ușurință pentru a o subția pe orice unghie, pentru a îndepărta cuticulele sau pentru a da unghiilor formă cu o precizie incredibilă.

Un alt avantaj important al acestei aparate este încărcarea rapidă a bateriei, de 2-3 ore, care va fi suficientă pentru a vă ghida prin mai multe sesiuni de îngrijire a unghiilor. Acest aparat cântărește doar 600 g, deci este ușor de ținut în mână.

Concluzia este că Cruța mâner pentru mașini de găurit pentru manichiură și pedichiură Strong 35000 rpm FR 21V-5 este un instrument incredibil de valoros în orice salon de înfrumusețare. Îți va oferi unghiile perfecte cu un minim efort și timp. În plus, utilizarea acestui aparat va face munca mai ușoară și mai rapidă astfel încât poți primi și mai mulți clienți cu un look impecabil.