Product code: SCP-07

Stirka for nails are easy to apply, is of high quality, allowing you to get a quality nail design. They can be used for the reconciliation of all colors gel lacquer, to obtain a variety of results.

Stirka nail Starlight Chameleon, Global Fashion

Codul produsului: 4781
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 ron
8,10 ron
-10%
1,81 €
1,94 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Descriere

Product code: SCP-07

Stirka for nails are easy to apply, is of high quality, allowing you to get a quality nail design. They can be used for the reconciliation of all colors gel lacquer, to obtain a variety of results.

Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 12.00
Lăţimea 8.50
Înălțimea 2.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unul dintre cele mai populare produse în lumea manichiurii sunt pudrele de unghii. Acestea oferă un aspect elegant și sofisticat oricărei manichiuri. În ultima vreme, o pudră de unghii care a devenit foarte populară este pudra Starlight Chameleon de la Global Fashion.

Această pudră pentru unghii este extrem de versatilă deoarece are un efect chameleon. Această caracteristică face ca unghiile să arate diferite în funcție de lumina naturală sau artificială. Acest efect poate fi foarte vizibil și uimitor, în special în lumina soarelui sau în încăperi lumină.

Aplicarea acestei pudre este ușoară, dar necesită puțină experiență în manichiură. Primul pas este de a curăța unghia și de a degresa suprafața unghiei. Apoi se aplică un strat subțire de bază pentru pudra de unghii și se lasă să se usuce bine. Urmează rândul pudrei Starlight Chameleon, pe care o aplici cu o pensulă moale și se întinde uniform pe unghie. După aplicare, se freacă ușor pudra pentru a obține efectul chameleon.

Dacă vrei ca efectul să fie mai puternic, poți repeta procesul de aplicare a pudrei Starlight Chameleon de două sau trei ori. După aceea, se aplică un strat subțire de lac pentru a proteja și pentru a menține efectul de durată.

Pudra Starlight Chameleon de la Global Fashion este disponibilă într-o varietate de culori și a devenit unul dintre cele mai bune produse pentru manichiură. Prețul este destul de accesibil și este o alegere excelentă pentru oricine dorește să se bucure de o manichiură de invidiat. Deci, dacă vrei să încerci un produs nou sau vrei să îți reînnoiești colecția de produse pentru unghii, pudra Starlight Chameleon este o alegere perfectă.