French Gel Lacquer, French Global Fashion 8 ml 09

Codul produsului: 3626
Soldul stocului: nu avem în stoc
14 ron
12,60 ron
-10%
2,81 €
3,02 $
18 cumpărat
18 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 378
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare F14 F24
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 09
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Videoclip cu produsul:
Franceză
- este cel mai popular și elegant design, iar pentru a-l crea, avem nevoie de o bază frumoasă care să camufleze unghia pentru a crea orice linie de zâmbet. Pentru că nu întotdeauna placa unghiei naturale are structura sau culoarea perfectă, Global Fashion a dezvoltat o nouă linie de lacuri de gel franțuzești pentru a rezolva această problemă.
Structura acestor lacuri de gel este moderat de groasă, ceea ce le face ușor de aplicat pe unghii, chiar și pentru începătorii care încă nu s-au deprins cu acest lucru.
GEL POLISH "FRANCEZĂ"
se aplică în două straturi subțiri,
și vă permite, de asemenea, să creați
nivelarea plăcii de unghii,
datorită cauciucului încorporat
încorporat în structura sa
SUBȚINUTURI:
CULORI:
AVANTAJE:
perie la îndemână

consistență pentru o aplicare ușoară, nu picură și nu lasă urme

aplicare ușoară și uniformă

are o culoare saturată care nu se estompează în timp

are o rezistență surprinzătoare la așchii și fisuri

autonivelantă

conține o paletă de nuanțe translucide
12
10
09
08
07
06
05
04
03
02
01
11
3609
3624
3628
3629
3625
3631
3610
3655
3626
3630
3633
3553
ml.
8
Гель лак френч, French Global Fashion 8 мл 09 este un produs cosmetice pentru unghiile tale, care va veni in ajutorul tău atunci când vrei să ai unghiile bine aranjate și elegante, fără a fi îngrijorate de aspectul lor în următoarele zile. Este o oja semipermanentă, care se aplică într-un strat subțire, dar este foarte rezistentă și poate dura chiar și până la câteva săptămâni, fără să se deterioreze.

Unul dintre cele mai populare modele de manichiură este french-ul. Aceasta presupune aplicarea unui strat de oja alba transparenta pe varful unghiei, ceea ce produce un aspect curat și elegant. Гель лак френч, French Global Fashion 8 мл 09 îți va ajuta să obții această manichiură într-un mod mai economic și durabil. Aceasta se aplică foarte ușor, datorită pensulei sale subtiri și fine, care te va ajuta să aplici un strat uniform și precis.

În plus, această oja semipermanentă poate fi folosită și pentru întinderea unghiilor. Acest proces se realizează prin aplicarea unui gel special pe suprafața unghiei și uscarea acestuia sub o lampă UV. Гель лак френч, French Global Fashion 8 мл 09 este potrivit pentru această tehnică, deoarece este o oja semipermanentă care se poate fixa bine pe suprafața gelului și poate persista timp îndelungat.

Un alt avantaj al acestei oje semipermanente este că este rezistentă la șocuri și zgârieturi, ceea ce înseamnă că unghiile tale nu vor fi deteriorate în timpul activităților de zi cu zi. De asemenea, Гель лак френч, French Global Fashion 8 мл 09 este foarte versatil și poate fi aplicat și pe altfel de modele și stiluri de manichiură, pentru a-ți oferi un aspect variat și original.

În concluzie, Гель лак френч, French Global Fashion 8 мл 09 este o oja semipermanentă de calitate superioară, care îți va ajuta să-ți îngrijești unghiile într-un mod ușor și eficient. Cu ajutorul ei, poți obține un aspect sofisticat și elegant, cât și să îți protejezi unghiile de deteriorare și uzură, pentru o perioadă lungă de timp.