Oja semipermanenta Cat eyes, Global Fashion, 10ml, 50

Codul produsului: 3472
Soldul stocului: mult
7 ron
1,41 €
1,53 $
18 cumpărat

Cantitate:

18 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 15
Numărul culorii 50
Dimensiunile
Lungimea 3.20 cm
Lăţimea 1.10 cm
Înălțimea 7.00 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Videoclip cu produsul:
Oja semipermată Cat Eye este fabricată din componente hipoalergenice de înaltă calitate, care sunt complet inofensive pentru unghiile tale. Toate componentele acestui produs cosmetic sunt, de asemenea, incluse în alte tipuri de produse verificate și testate.
Singurul component neobișnuit este pulberea metalică care servește drept bază pentru efectul neobișnuit. Designul în acest stil este grozav de unul singur, dar poate fi folosit și ca bază.
OJA SEMIPERMANENTĂ
"CAT EYES”
Încercați să completați acoperirea cu strasuri sau alte elemente decorative.
O manichiură lucioasă cu oja semipermanentă Cat Eyes arată frumos pe unghiile de orice lungime. Reflexia lucioasă a ojei îi oferă un aspect de stratificare profundă. Este un look mai degrabă de seară. O manichiură realizată cu un top mat arată luxos și relaxat în același timp. Reflexia de la particulele magnetice nu strălucește, ci doar emite lumina lunii, mișcându-se pe suprafață în funcție de fasciculul de lumină care pătrunde.

Oja semipermanentă cu un magnet este un must-have pentru meșterii de unghii, deoarece este perfect pentru fundaluri unice, pentru tot felul de opțiuni de design. Un design mozaic multicolor cu margini realizate într-o tehnică de turnare arată foarte bine. Arată pur și simplu irezistibil pe fundalul ojei semipermanente magnetice: strasuri și perle de aur.

Acestă oja semipermanentă este perfect pentru modele orientale cu mozaicuri, pictură aurie, uzoare și strasuri. Opțiunile creative sunt infinite! Un alt design de unghii popular și destul de simplu este oja semipermanentă Cat Eyes cu o textură asemănătoare cu cea a reptilelor, cu fragmente voluminoase de gel pe o grilă grosieră realizată printr-o tehnică de turnare. Oja semipermenentă Cat Eyes conferă acestui design un plus de realism și expresivitate.

hipoalergenic

pigmentat și nu necesită un strat de bază colorat

ușor de modelat strălucirea

nu se întinde

se aplică uniform pe unghii

are o gamă largă de culori și nuanțe

nu este necesară nicio decorare suplimentară
BENEFICII:
ml.
8
c19
c17
c16
c15
c1
c14
c13
c12
c11
c10
c9
c8
c7
c6
c5
c4
c3
c2
c35
c34
c33
c32
c20
c21
c31
c22
c23
c30
c24
c25
c26
c29
c28
c27
c18
c36
CULORI:
Dacă vrei să strălucești ca o vedetă pe covorul roșu, trebuie să încerci oja semipermanentă Cat Eyes de 10 ml. Aceasta este o ojă care are un efect special pe unghiile tale, conferindu-le un look strălucitor asemănător cu ochii de pisică.

Acest tip de ojă semipermanentă este extrem de popular în rândul fashionistelor. Designul cu efect de ochi de pisică este obținut cu ajutorul unei palete de culori metalice, care se aplică cu ajutorul unui magnet. În timp ce oja este încă umedă, trebuie să apropii magnetul de unghie și să-l ții acolo timp de aproximativ 10 secunde, pentru a crea efectul special.

Oja Cat Eyes este livrată într-un flacon de 10 ml, fiind disponibilă în peste 50 de nuanțe strălucitoare. Acest lucru îți dă posibilitatea să-ți personalizezi unghiile în funcție de ținuta ta sau de ocazie.

Una dintre cele mai mari avantaje ale ojei semipermanente Cat Eyes este faptul că poate rezista până la două săptămâni, fără să se descuame sau să se decoloreze. De asemenea, este foarte ușor de aplicat și nu necesită mult timp pentru a se usca.

În concluzie, dacă vrei să ai unghiile strălucitoare și să obții acel look special de ochi de pisică, trebuie să încerci oja semipermanentă Cat Eyes de 10 ml. Disponibilă într-o mulțime de nuanțe și rezistând până la două săptămâni, această ojă îți va aduce strălucirea și eleganța de care ai nevoie pentru a te simți extraordinară în fiecare zi.