Oja semipermanenta Cat eyes, Global Fashion, 10ml, 14

Codul produsului: 3328
Soldul stocului: mult
7 ron
6,30 ron
-10%
1,41 €
1,50 $
9 cumpărat

Cantitate:

9 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 57
Numărul culorii 14
Dimensiunile
Lungimea 3.20 cm
Lăţimea 1.10 cm
Înălțimea 7.00 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Videoclip cu produsul:
Oja semipermată Cat Eye este fabricată din componente hipoalergenice de înaltă calitate, care sunt complet inofensive pentru unghiile tale. Toate componentele acestui produs cosmetic sunt, de asemenea, incluse în alte tipuri de produse verificate și testate.
Singurul component neobișnuit este pulberea metalică care servește drept bază pentru efectul neobișnuit. Designul în acest stil este grozav de unul singur, dar poate fi folosit și ca bază.
OJA SEMIPERMANENTĂ
"CAT EYES”
Încercați să completați acoperirea cu strasuri sau alte elemente decorative.
O manichiură lucioasă cu oja semipermanentă Cat Eyes arată frumos pe unghiile de orice lungime. Reflexia lucioasă a ojei îi oferă un aspect de stratificare profundă. Este un look mai degrabă de seară. O manichiură realizată cu un top mat arată luxos și relaxat în același timp. Reflexia de la particulele magnetice nu strălucește, ci doar emite lumina lunii, mișcându-se pe suprafață în funcție de fasciculul de lumină care pătrunde.

Oja semipermanentă cu un magnet este un must-have pentru meșterii de unghii, deoarece este perfect pentru fundaluri unice, pentru tot felul de opțiuni de design. Un design mozaic multicolor cu margini realizate într-o tehnică de turnare arată foarte bine. Arată pur și simplu irezistibil pe fundalul ojei semipermanente magnetice: strasuri și perle de aur.

Acestă oja semipermanentă este perfect pentru modele orientale cu mozaicuri, pictură aurie, uzoare și strasuri. Opțiunile creative sunt infinite! Un alt design de unghii popular și destul de simplu este oja semipermanentă Cat Eyes cu o textură asemănătoare cu cea a reptilelor, cu fragmente voluminoase de gel pe o grilă grosieră realizată printr-o tehnică de turnare. Oja semipermenentă Cat Eyes conferă acestui design un plus de realism și expresivitate.

hipoalergenic

pigmentat și nu necesită un strat de bază colorat

ușor de modelat strălucirea

nu se întinde

se aplică uniform pe unghii

are o gamă largă de culori și nuanțe

nu este necesară nicio decorare suplimentară
BENEFICII:
ml.
8
c19
c17
c16
c15
c1
c14
c13
c12
c11
c10
c9
c8
c7
c6
c5
c4
c3
c2
c35
c34
c33
c32
c20
c21
c31
c22
c23
c30
c24
c25
c26
c29
c28
c27
c18
c36
CULORI:

Oja semipermanenta magnetica Cat's Eye de la Global Fashion este ultima tendinta ale modei in industria unghiilor! Aceasta oja ofera cea mai noua metoda de nail art si este special creata pentru a aduce magia pe unghiile tale.

Confera efecte speciale unice, prin simpla tehnica de folosire a magnetului! Cu Cat's Eye poti crea modele originale si luxoase de unghii, chear daca acoperirea este intr-o singura nuanta.

Colectia este imbogatita cu nuante unice pentru a crea unghiilor un efect senzual si miraculos. Oja semipermanenta Cat's Eye confera o stralucire precum a ochilor de pisica care face ca unghiile tale sa iasa in evidenta cu usurinta.

Oja semipermanenta Cat Eyes 10 ml este una dintre cele mai populare optiuni de extensie a unghiilor. Aceasta este o oja semipermanenta care ofera un aspect deosebit de atragator si impresionant, datorita efectului sau de cristalizare si al umbrelor vibrante de culoare.

Aceasta oja semipermanenta este speciala pentru ca creaza un efect de "adevarate pisici" pe unghiile tale. La lumina, oja semipermanenta Cat Eyes 10 ml reflecta culori vii cu un efect special de ochi de pisica. Pe masura ce unghiile se misca sub lumina, efectul "ochilor de pisica" isi face simtita prezenta, acest efect fiind cu adevarat captivant si elegant.

In plus, aceasta oja semipermanenta este un produs foarte versatil, putand fi folosit atat pentru acasa, cat si in saloanele de infrumusetare. Este foarte usor de aplicat, oferind durabilitate si stralucire pentru mai multe saptamani. Chiar si in cazul expunerii la apa sau la stresul zilnic, aceasta oja semipermanenta va rezista la intemperii, fiind astfel o alegere excelenta pentru unghiile ta.

Inainte de a aplica oja semipermanenta Cat Eyes 10 ml, este important sa te asiguri ca ai pregatit unghiile. Ceea ce inseamna ca trebuie sa indepartezi orice urma de lac de unghii sau impuritati, sa tai sursa si sa le curati cu o solutie de unghii. In cazul in care doresti sa aplici Cat Eyes pe unghiile false, dupa curatarea lor, trebuie sa le limezi pentru a obtine forma dorita.

In timpul aplicarii, asigura-te ca aplici uniform si intreaga catifea. Pentru a obtine efectul de "ochi de pisica", dupa uscare, tine magnetul nostru Cat Eyes peste unghiile tale, aproape de culoare, pentru a simula reflexia luminii. Tine magnetul in aceasta pozitie pentru aproximativ 10-15 secunde, iar efectul de "ochi de pisica" va fi evident.

Poti aplica apoi un strat de top coat pentru o stralucire suplimentara, dar si pentru a proteja unghiile de zgarieturi si de expunerea la lumina. Aceasta oja semipermanenta nu este doar durabila, ci si foarte usor de indepartat.

In concluzie, daca esti in cautarea unui aspect nou si vibrant pentru unghiile tale, oja semipermanenta Cat Eyes 10 ml este o optiune grozava. Cu efectul sau deosebit de ochi de pisica, aceasta oja semipermanenta ofera un aspect captivant si elegant, indiferent de ocazie.