Pila pentru unghii 100/180

Codul produsului: 18232
Soldul stocului: mult
4 lei
3,20 lei
-20%
0,80 €
0,84 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pila pentru unghii 100/180 - un instrument indispensabil în îngrijirea unghiilor frumoase

Dacă sunteți o persoană care acordă o importanță deosebită aspectului unghiilor, sunteți probabil familiarizați cu pila pentru unghii 100/180. Acest instrument este un element vital în pachetul de îngrijire a unghiilor și este utilizat de oricine vrea să mențină aspectul sănătos și estetic al unghiilor.

Pila pentru unghii 100/180 este, în esență, o unealtă rotativă, sub formă de bară, care este folosită pentru a îndepărta și netezi particulele suplimentare de pe suprafața unghiilor. Acesta este un instrument cu două fețe și două grade de granulație diferite: 100 și 180 , ceea ce face posibilă utilizarea lui atât pentru îndepărtarea celor mai tari, cât și pentru finisarea unghiilor.

Pila pentru unghii cu granulație 100/180 este perfectă pentru o varietate de utilizări. Este utilizată ca o unealtă principală pentru dimensiunea și forma unghiilor, dar poate fi, de asemenea, folosită pentru a elimina cuticulele și mositurile, și pentru a netezi cuticulele îngroșate.

Cu utilizarea frecventă, pila pentru unghii 100/180 poate ajuta la prevenirea unghiilor încarnate, care pot fi extrem de dureroase și supărătoare. De asemenea, o astfel de pilă poate ajuta la păstrarea unghiilor sănătoase și strălucitoare, îndepărtează zgârieturile și unghii care se descuamează.

Pentru a utiliza pila pentru unghii 100/180 în mod eficient, asigurați-vă că unghiile sunt uscate și curate înainte de utilizare. Folosiți latura cu 100 de granulații pentru a îndepărta porțiunile mai mari, excesiv de lungi, sau pentru a îndepărta vopseaua de pe unghii. Utilizați partea cu 180 de granulații pentru a finisa și netezi suprafața unghiei.

În concluzie, pila pentru unghii 100/180 este un instrument versatil și indispensabil pentru oricine își dorește unghii frumoase și sănătoase. Utilizarea acestei pilă în rutina de îngrijire a unghiilor va ajuta la menținerea acestora într-o formă și aspect excelent, oferindu-vă în același timp o senzație minunată a mâinilor îngrijite și frumoase.