Codul produsului: 18109
Soldul stocului: nu avem în stoc
17 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Декор DISCO - SHINE STAR светоотражающий pentru designul unghiilor este unul dintre cele mai noi si inovatoare produse de decorare a unghiilor de la Global Fashion. Acest decor a fost creat cu ideea de a oferi celor pasionate de machiajul unghiilor o modalitate unica de a se distinge si de a atrage atentia.

Decorul Disco - SHINE STAR este luminos si sclipitor, ceea ce il face ideal pentru petrecerile de seara sau pentru festivalurile de moda. Datorita proprietatilor sale speciale, el reflecta lumina sa in intuneric, astfel incat oricine il poarta va fi in centrul atentiei.

Setul Global Fashion nr. 08 contine sase lucrari diferite de decor, astfel incat sa puteti combina creativ elementele pentru a crea un design personalizat si unic. Acest set este ideal pentru cei care doresc sa isi exprime individualitatea si sa se joace cu stilul lor de manichiura sau pedichiura.

Folosit impreuna sau individual, decorul DISCO - SHINE STAR este perfect pentru a adauga acel ceva in plus la stilul tau. Indiferent daca iti doresti un aspect glam sau extravagnt, acest decor este alegerea potrivita pentru tine.

Odata ce ai decis sa experimentezi cu acest decor, trebuie doar sa iti folosesti imaginatia si sa incerci diferite combinatii pentru a vedea ce functioneaza cel mai bine pentru gustul tau. Cu siguranta vei fi incantata de rezultatele finale si de complimentele pe care le vei primi de la prieteni si cunoscuti.

In concluzie, decorul DISCO - SHINE STAR este o alegere minunata pentru oricine doreste sa isi personalizeze machiajul de unghii si sa fie in lumina reflectoarelor. Setul de decor Global Fashion nr. 08 este un kit esential pentru a incepe sa experimentezi si sa iti dezvolti creativitatea, asadar nu ezita sa il achizitionezi chiar azi.