Codul produsului: 17541
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Слайдер-дизайн Металл 6,5*9,5 см MTL-063 este unealta perfectă pentru toți cei care doresc să aibă unghii frumoase și bine decorate. Această piesă este ideală pentru a crea diferite modele și desene pe unghii, oferindu-le un aspect unic și impresionant.

Оriginar, слайдер-дизайн este utilizat în principal pentru a decora unghiile, permițându-le astfel să fie personalizate într-un mod unic și creativ. Dispozitivul este de asemenea foarte versatil, având o gamă largă de utilizări, care includ și decorarea obiectelor, precum telefoane mobile sau laptopuri.

Сlaida-dizain Металл 6,5*9,5 см MTL-063 este prevăzut cu modele diferite și detalii subtile, astfel încât să vă permiteți să creați cele mai distinctive și originale desene pe unghii. Acest instrument de design se folosește foarte ușor, fiind accesibil chiar și pentru persoanele care sunt la început de drum în materie de decorarea unghiilor.

În general, слайдер-дизайн este un instrument ideala pentru oricine care își dorește să își decoreze unghiile acasă sau într-un salon specializat. Acesta poate fi utilizat de persoane de toate vârstele și cu toate tipurile de unghii, oferindu-le o oportunitate de a fi mai creativi și de a-și exprima personalitatea prin intermediul designului și a decorului.

Astfel, Слайдер-дизайн Металл 6,5*9,5 см MTL-063 este un instrument indispensabil pentru orice persoană care își dorește să aibă unghii frumoase și bine decorate, cu desene și modele oriignale și unice. Cumpărați astăzi слайдер-дизайн Металл 6,5*9,5 см MTL-063 și transformați-vă unghiile într-o creație artistică!