Large sticker, 9.5*6.5 cm, LUX-037

Codul produsului: 17328
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Наклейка большая, LUX-037 este una dintre cele mai populare abtibilduri pentru unghii din aceasta perioada. Aceasta are dimensiunile de 9,5 cm pe 6,5 cm si vine cu o varietate mare de decoratiuni unice. Aceasta este ideala pentru femeile care doresc sa-si personalizeze unghiile astfel incat sa se potriveasca cu stilul lor si cu bunul gust.

Aceasta abtibildura ofera o multitudine de optiuni de design, de la modele pentru sezonul cald, la modele pentru sezonul de iarna. Indiferent de preferintele dvs., cu siguranta veti gasi un model care sa va placa. Aceasta este disponibila in mai multe culori, inclusiv roz, albastru, verde si multe altele.

Datorita calitatii sale superioare, aceasta abtibildura este foarte usor de aplicat si de intretinut. Trebuie doar sa o lipiti pe unghia dorita si sa o fixati cu un strat subtire de lac de unghii transparent. Pentru un aspect mai durabil, se poate aplica oja de culoare peste abtibildura - acesta va proteja abtibildura si va oferi unghiilor dumneavoastra un aspect mai atractiv si mai stralucitor.

In concluzie, Наклейка большая LUX-037 este o alegere ideala pentru femeile care doresc sa-si personalizeze aspectul unghiilor fara prea mult efort. Calitatea sa superioara si designurile elegante o fac sa fie o optiune de top pentru orice femeie care isi doreste sa fie la moda si sa arate impecabil in orice moment. Deci, daca sunteti in cautarea unei noi modalitati de a va aranja unghiile, aceasta abtibildura va fi alegerea perfecta pentru voi.