Large sticker, 9.5*6.5 cm, LUX-021

Codul produsului: 17297
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Наклейка LUX-021 este o abtibild mare cu dimensiunea de 9,5*6,5 cm. Aceasta este ideala pentru cei care isi doresc sa ofere un plus de originalitate si stil manichiurii lor. 

Aceasta abtibild este confectionata din materiale de calitate superioara si este prevazuta cu diverse ornamente si detalii care vor atrage cu siguranta atentia. De asemenea, culorile vibrante si stralucitoare vor face ca unghiile tale sa fie cu adevarat impresionante. 

Aplicarea acestei abtibilduri este foarte simpla si rapida. Pentru a o aplica pe unghii, trebuie sa urmati cateva instructiuni simple. In primul rand, curatati si pregatiti bine unghiile. Dupa aceea, scoateti cu grija abtibildul din ambalaj si aplicati-l pe unghia dorita. 

In cazul in care doriti sa mariti durata de viata a acestui abtibild, va sugeram sa aplicati un strat subtire de lac de unghii transparent peste acesta. In acest fel, acesta va rezista mai mult timp si va arata la fel de bine precum in prima zi. 

Abtibildul LUX-021 este disponibil in magazine specializate in nail art si poate fi achizitionat la un pret avantajos. Este perfect pentru a fi folosit la orice tip de manichiura, indiferent daca va doriti un aspect elegant sau mai nonconformist. 

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei abtibilduri care sa va personalizeze manichiura si sa fie cu adevarat originala, LUX-021 este alegerea perfecta pentru dumneavoastra!