Nippon Nippers. Cuticle clippers. 10 mm blade. With double spring. Glossy

Codul produsului: 17230
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Nippon Nippers - un instrument de manichiura indispensabil
Industria produselor de frumusete a evoluat foarte mult in ultimii ani, si asta nu se intampla numai in Romania. Astfel, se produc tot mai multe si mai performante instrumente de manichiura, intr-un sortiment mereu in expansiune. Printre acestea se numara si celebrele Nippon Nippers, care au cunoscut o adevarata explozie in popularitate in ultimii ani.

Nippon Nippers sunt o pereche de foarfece concepute pentru taierea cuticulelor de pe unghii. Acestea sunt echipate cu doua tipuri diferite de lame, care sunt puternice si ascutite, pentru a taia usor si precis cuticulele, laturile unghiilor si stratul pielii moarte.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale Nippon Nippers este designul lor ergonomic care faciliteaza manevrarea si manevrabilitatea perfecta, reducand astfel oboseala. In plus, acestea sunt prevazute cu o dubla arcuire, asigurand astfel controlul perfect si usurinta in taierea cuticulelor.

In cazul Nippon Nippers, lamele sunt fabricate din otel inoxidabil si au o grosime de 10 mm. Acest lucru imbunatateste durabilitatea si previne ruginirea, facand astfel ca acestea sa fie o sugestie recomandata pentru cei care solicita frecvent utilizarea instrumentelor de manichiura.

Un alt avantaj al Nippon Nippers este finisajul lor delicat si pulbere lucioasa. Acest lucru nu numai ca imbunatateste aspectul si designul instrumentului, dar adauga si o buna rezistenta la uzura si coroziune.

Concluzionand, Nippon Nippers sunt cu siguranta un instrument de manichiura eficient si foarte util, cu adevarat indispensabil. Realizate din materiale de calitate superioara, acestea sunt dedicate pentru persoanele care doresc sa aiba un aspect nostim si sanatos al unghiilor. Recomandarea mea este sa incerci si tu aceste instrumente, si sa te convingi singur de calitarile lor unice!