Nippon Nippers. Cuticle clippers. 4 mm blade. With double spring. Frosted

Codul produsului: 17216
Număr articol: NN_N-01-4
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Număr articol NN_N-01-4
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Daca iti doresti un instrument pentru manichiura care sa fie durabil si sa iti ofere cele mai bune rezultate, atunci Nippon Nippers este alegerea perfecta pentru tine. Aceste cleste pentru cuticula sunt cele mai bune de pe piata, oferind o calitate superioara si rezistenta la uzura in timp.

NN_N-01-4 este un model ideal pentru cei care isi doresc un unghi scurt sau un cuptor foarte scurt. Cu un design compact si util, Nippon Nippers sunt confectionati cu o lama intarita de 4 mm care se va taia cu usurinta la fiecare utilizare. Aceasta lama matuita nu numai ca va zdrobi cu usurinta cuticula, dar va preveni si ruperea pielii delicate.

Este important să avem mereu un instrument de calitate pentru îngrijirea unghiilor, deaceea Nippon Nippers ofera o garantie de calitate atat pentru lamele lor durabile, cat si pentru cele doua arcuri care ofera o mai mare forta de taiere si mai mult control. Arcurile sunt pozitionate perfect pe dispozitivul pentru o manevrare usoara si o taiere precisa.

Cu un design ergonomic si robust, aceste foarfece si clesti pentru unghii sunt deosebit de usor de utilizat si ofera utilizatorilor un control complet si precis asupra fiecarui aspect al intretinerii unghiilor. Chiar si in cele mai dificilie incaperi, aceste clesti pentru manichiura iti ofera o precizie maxima si asigura ca nu vei rani pielea mica din jurul unghiilor.

Nippon Nippers sunt ideali atat pentru uz profesional in saloanele de infrumusetare, cat si pentru cei care isi doresc sa isi faca singuri manichiura acasa si doresc instrumente durabile si usor de utilizat. Indiferent de nevoile tale, Nippon Nippers sunt un instrument esential si de calitate superioara pentru oricine isi doreste sa aiba unghii frumoase si sanatoase.