Autocolant pentru unghii Nail Art SW-A42

Codul produsului: 16604
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 5
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Autocolantul pentru unghii Nail Art SW-A42 este unul dintre cele mai populare produse utilizate pentru extinderea unghiilor, decorarea lor și aplicarea de abtibilduri.

Acesta este un autocolant cu motive florale frumoase, care poate fi usor aplicat si cu o durabilitate mare. Autocolantul este foarte usor de utilizat si potrivit atat pentru cele care isi fac singure manichiura acasa, cat si pentru saloanele de infrumusetare.

Autocolantul Nail Art SW-A42 ofera un design fin si elegant, cu flori delicate si nuante pastelate, perfect pentru a crea o atingere feminina si sofisticata in orice moment.

Pentru a aplica acest autocolant, se curata bine suprafata unghiei pentru a fi bine lipit si pentru a dura o perioada mai lunga de timp. Apoi, se desprinde cu atentie autocolantul de pe foaie si se aplica cu grija pe unghie.

Aplicarea este foarte simpla si nu necesita experienta in aplicarea de autocolante pentru unghii. Daca doriti sa obtineti un efect mai puternic, puteti sa aplicati autocolantul pe oja alba sau o nuanta deschisa.

In concluzie, autocolantul pentru unghii Nail Art SW-A42 este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa isi decoreze unghiile. Este usor de utilizat, are un design fin si elegant si ofera o durabilitate mare, fiind potrivit atat pentru folosirea acasa, cat si in saloanele de infrumusetare.