Perie de gel Oval, modă globală, numărul 4

Codul produsului: 16573
Soldul stocului: nu avem în stoc
34 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

In ultima vreme, unghiile cu gel au devenit din ce in ce mai populare in ceea ce priveste manichiura. Astfel, au aparut noi instrumente si accesorii necesare pentru a obtine o manichiura perfecta in stilul gel. Printre acestea, detinem Peria de gel Oval care reprezinta o componenta esentiala in realizarea unei manichiuri cu gel perfecte.

Aceasta perie are o forma ovala special conceputa pentru a facilita aplicarea gelului pe toata suprafata unghiei, fiind suficient de larga pentru a acoperi toata suprafata unghiei in doar cateva miscari usoare. In plus, periile de gel Oval sunt usor de utilizat si pot fi adaptate oricarui tip de unghii, oferind totodata rezultate de lunga durata.

Moda globala pune un accent deosebit pe manichiura realizata cu gel, motiv pentru care trendsetterii si femeile din intreaga lume recurg la acest tip de manichiura. Cu ajutorul periilor de gel Oval, oricine poate beneficia de o manichiura perfecta si de aspect impecabil.

In ceea ce priveste numarul 4, acesta reprezinta dimensiunea ideala a periei de gel Oval, destul de mare pentru a acoperi intreaga suprafata a unghiei, dar suficient de mica pentru a fi manevrata si adaptata la fiecare forma de unghie. In concluzie, nu trebuie sa ne lipseasca din trusa de manichiura o perie de gel Oval de numarul 4, pentru a obtine o manichiura perfecta si atragatoare.