Global fashion perie față-verso cu pietre albe (petală + formă de ambră)

Codul produsului: 16569
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Global fashion, o marcă cunoscută pentru produsele de calitate din domeniul modă și frumusețe, a lansat recent o perie față-verso cu pietre albe în petală și formă de ambră. Această perie este un instrument indispensabil pentru orice rutină de îngrijire a tenului și poate fi folosită pentru curățarea porilor și exfolierea pielii.

Peria este realizată din materiale de calitate superioară și are pietre albe strălucitoare în petale și formă de ambră pentru a conferi o notă elegantă produsului. Acest design atrăgător face ca peria să fie perfectă pentru a fi utilizată în rutina de machiaj, făcând ca aceasta să fie plăcută și confortabilă. 

Peria ideală pentru curatarea fetei

Peria are două părți: una cu peri mai densi pentru a curăța în profunzime zonele mai problematice ale pielii, cum ar fi zonele cu puncte negre sau acneice, și una cu peri mai moi pentru zona delicată din jurul ochilor sau buzelor. Aceste perii moi vor curata in profunzime fata fara a o irita.

Peria este ușor de utilizat și curățat. Ea poate fi utilizată în timpul dușului sau în fiecare seară înainte de culcare. Se aplică o cantitate mică de produs de curățare și se masează delicat fața cu peria, apoi se clătește cu apă caldă și se usucă cu un prosop curat.

Global Fashion este una dintre cele mai cunoscute branduri de produse cosmetice datorită calității deosebite a produselor sale. Această perie față-verso cu pietre albe își depășește cu mult concurenții și reprezintă o investiție excelentă pentru o piele sănătoasă, frumoasă și strălucitoare.