Decor de unghii, scoici mici, culoare turcoaz, 1 bucată

Codul produsului: 16533
Soldul stocului: nu avem în stoc
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 5
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Decorarea unghiilor este o modalitate populară și distractivă de a-ți arăta personalitatea și stilul. Există o mulțime de modalități de a decora unghiile dvs., dar una dintre cele mai populare este adăugarea de șiraguri de scoici mici.

Scoicile sunt un simbol universal al mării și a plajelor, iar adăugarea acestora pe unghii poate îmbunătăți orice aspect. În plus, scoicile sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și culori, astfel încât puteți selecta scoici miniaturale pentru a se potrivi nevoilor dvs. .

Culoarea turcoaz este de asemenea alegerea perfectă pentru un decor de unghii cu scoici mici, deoarece îmbinarea culorii oceanului și a-nisipului. În plus, turcoazul este o culoare vibranta si indrazneata, adaugand mai multa personalitate oricarei manichiuri.

Pentru a crea această manichiură decorată cu scoici mici, începeți prin a vopsi unghiile într-un fundal turcoaz vibrant. Apoi, așezați pe unghii șiragurile de scoici miniaturale, organizându-le într-un model unic și atrăgător. Cu ajutorul unui lipici special pentru unghii, lipiți scoicile pe unghii și îndepărtați excesul cu ajutorul unei unghii sau cu o foarfecă mică.

Un alt mod de a decora cu scoici mici este de a adăuga mici perle sau cristale în locul scoicilor, pentru o manichiură cu aspect mai subtil, dar rafinat. De asemenea, puteți adăuga elemente suplimentare, precum desene marine sau mici modele cu stele și luna, pentru a completa aspectul.

În cele din urmă, completați decorul cu o lac de unghii transparent pentru o protecție suplimentară și pentru a prelungi durata de viață a manichiurii dvs. Un decor de unghii cu scoici mici este perfect pentru oricine care dorește să adauge un stil relaxat și oceanic manichiurii lor și este perfecta pentru sezonul de vară.