Decor de unghii, scoici mici, culoare aurie, 1 bucată

Codul produsului: 16532
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Îţi place să ai unghiile mereu îngrijite, dar şi speciale? Ai nevoie de un decor de unghii unic şi deosebit pentru a ieşi din anonimat? Avem soluţia perfectă pentru tine: scoici mici aurii, ideale pentru a decora o unghie sau mai multe. 

Aceste scoici mici sunt de culoare aurie şi sunt foarte uşor de aplicat pe unghii. De asemenea, sunt ideale şi pentru a crea modele sau design-uri interesante, alături de alte materiale, cum ar fi glitter-ul sau pietrele pentru unghii. 

Dacă ai unghii scurte, poţi folosi aceste scoici pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a le face să pară mai lungi. Dacă ai unghiile lungi, poţi folosi aceste scoici pentru a adăuga un plus de strălucire şi de eleganţă. 

Este important să aplici scoicile cu grijă şi să le finisezi cu un strat de lac de unghii transparent pentru a le fixa bine. În felul acesta, vei putea să te bucuri de decorul de unghii pentru mai mult timp. 

Aşadar, dacă vrei să îţi decorezi unghiile cu un material original şi elegant, scoicile mici aurii sunt alegerea perfectă. Fie că le foloseşti pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga un plus de strălucire zilelor obişnuite, cu siguranţă vei atrage toate privirile. În plus, această cutiuţă conţine o bucată suficient de generoasă pentru a-ţi permite mai multe experimente de genul.